[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
到底發生乜事玩隻game姐
睇完個post心動想玩既路過有趣
無玩 劉明食花生
咁唔諷刺囉你睇你幾有誠信,一時又話見過,一時又話無見過,根本你就小器,憤怒,誇大,之後9up你叫人地點信你講嘅嘢

貴唔貴族都好啦,唔知你點定義,唔太清楚你邊位,亦都唔得閒理解你為人,只係知你係呢個Post小事化大。呢個世界好奇怪,就係唔知點解有啲人咁耐無係個Post上水,一上水就有人歡迎。有啲人唔上水比人鬧。雖然我唔知,但你自己做過啲咩心知肚明。

btw 多謝「前輩」賞識
巴打你想像能力真係好掂雖然有人聚集既地方就有老屎忽,但如果因為自己適應唔到,反罵人地點解打邊爐和和氣氣,呢點就不可取囉
咁扭曲
網路世界都要去適應老屎忽文化呀?
笑死
無聊入嚟見到跳晒number,你哋係咪又同精神病人傾偈呀
點睇都似你哋小圈子圍威喂用莫需有罪名杯葛人喎
心知肚明似足外交部發言
唔知點解入左呢個post仲由頭睇到尾
冇玩Pkm
仲好睇過啲netflix啲劇
me2,笑撚死,可以出返部pokemon連登風雲傳
超級毒能巴打可唔可以講多d,搵到你之前d留言你講得好抵死

-
將心比心,你代入佢地自己唸下

我玩慣pokemon,玩呢隻game玩到咁上下,年資十幾年,黃版玩到現在,
上到網人人叫我做大佬,
新加入玩到戇鳩鳩果批,可以充下人數,
塞幾隻佢地唔易拎到既寵比佢地就可以收買到佢地,有益無害
就算有d咩天才玩家超新星之類,
佢地思維獨特,遲早或會構成威脅
但始終我地玩左十幾年
我認第二無人敢認第一,佢始終新黎,係到唔會有人聽佢支笛
就算即場約佢單p,我輸撚左,都會有好多契弟幫我講說話話我讓賽
到時佢都係要死氣氣加入我地,然後幫我地拎獎助大個勢
如果佢唔肯合作,我地都可以作個理由封鎖佢既社交,
挑釁下佢咁啦,只要佢輸一次咁多都夠,
我地都可以求其執件新手,教晒佢完全針對佢既配裝打法,
到件新手贏左佢果陣再用群眾勢力收佢皮 
再唔係都可以叫成個圈既所有唔好同佢玩,唔好同佢練,講句野都唔好
佢無辦法同我地呢班pro player練習,出去都係搵到d 2 3線戇鳩鳩player練
下屆冠軍又係我地工會既人輪流上
temtem?
呢d game留返比班失敗者圍爐取煖啦

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

現實見好多人打機都係咁
永遠玩死一隻game,一玩其他game含左撚就即棄
呢d人打機其實唔係打機,只係利用打機去滿足自己既自卑心理
當然佢地真人都係毒撚一條
玩pokemon果啲仲惡撚過黨
色違耿爽要唔要??
原本諗住入黎講句有
點知...有故事睇咁精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞