[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
個故仲長過劍盾成個1周目
有埋link真係幾好
成班on9現Pokemon

Btw, 2隻thx
我屌你老母啦老屎忽
叫你老母拎個屎忽上武漢比人屌就岩
屌一入到見到仲以為潮文黎
點知咁多花生
個世界觀大到
四王 天龍人 七武海
https://docs.google.com/document/d/1wz3vY1OSqsOLkk1LsPF0H1tI8iTERQWmH1y5Hq0lCgQ/edit?usp=sharing

比大家欣賞下果隻超級毒能既威水史
懶人包如上

佢係遊戲台出名臭哂架啦
典型引戰狗
最尾果版仲有佢其他遊戲post既引戰post
唔小心撳左入嚟都有花生食
好耐冇追佢地post
佢地真痴痴地
先前屌佢地 佢地就話不滿咪自己出面開個post自己屌飽佢
到真係有人公海開post又屌鳩人 關佢地叉事咩 驚撬晒d人?
如果GF班垃圾同編劇可以有呢個post咁有創意你話幾好呢
唔好老屈住先,我發呢堆文無同任何一個人商討過,我只代表我自己,我亦都無加入任何圈子,我想講嘅係我懶得好似樓主咁慢慢起人底,但淨係睇佢呢個post既內容,佢自己講大幾多失實既說話,佢自己心知肚明,而唔係佢之前做錯過啲咩,因為我真係唔識佢
就適應唔到老屎忽文化呢點上係我錯,我認錯自隊一打

對唔住各位巴打
其實你地d恩恩怨怨你地既事自己圍內打架你地既事
但你寶寶寶寶撚完未姐
嘩屌好撚好睇
演繹太生鬼,有種講人是非嘅八婆feel
我識係因為係個Post活躍過,不過已經係兩三年前既事。我上面都已經講左,我最近係有返去r過寵闖關,亦都係你所貼果條link。我上面有清楚交代,你究竟有無睇清楚。

你引左果條我係講我完全唔識你,唔係唔識佢地。

我出聲講嘅既動機係點解你講野天馬行空,前言不對後語,啲個post都會比你帶到風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞