[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
玩陀螺喇 玩乜鳩pokemon吖
樓主去左邊樓主消失左?
班傻尻收檔啦出黎又咪係啲油頭毒撚
企埋都驚個種呀
公道啲講,佢有咩理由要買都好,無人逼佢post。
佢post得就預左比人屌,而如果你平時會屌人講寶可夢貼港行,你呢次都唔應該寛己嚴人啦,如果你係咁包容既,就咪講話咩屌一個講寶x夢既有咩錯,做人唔好咁雙標
你講得唔夠清楚
係一而再再而三唔聽人講咁照用寶X夢嘅人
毒能巴打屌鳩人po寶撚夢我地冇屌佢
得,果位巴打係代香港官方宣傳所以我地由得佢
毒撚巴打如果都好似果位巴打咁有苦衷唔用寶撚夢唔得嘅,不妨依家講出黎
真係有道理嘅我咪認錯
不過唔該唔好用去慣台灣網所以改唔到口呢d藉口,因為有巴打講過以後唔好再講就算數,佢都係唔肯改
仲有我一樣有去台灣論壇,去到果邊就入鄉隨俗用寶撚夢,去高登連登就pkm寵物小精靈,去双葉2ch就ポケモン,twitter同鬼佬講就pokemon
有心就唔會搞錯,我唔明點會去慣其他地方就唔記得自己國家用邊個term
食咁耐花生仲以為終於有超能9up嘅證據
點知咁多大佬出嚟護航都駁唔到人仲要幫手增加超能可信性

利申 有玩劍盾但冇入過你地po亦唔會入去討論
其實你依種又要玩又唔尊重官方譯名嘅人先最戇鳩
屌住嚟玩
反正老任點奶共你都會繼續幫襯㗎喇,食晒兩家荼禮何樂而不為
要怪就怪你自己姣婆守唔到寡唔肯抵制老任,抵你玩支那譯名game
屌你老味你當初咪就係呢種態度俾人入LIST囉ON9仔
老任要佢貼港行貨係連登宣傳?而家講緊你地個post唔比講寶可夢唔比貼港行就係唔比,貼得出黎姐係其實自己內心都係覺得港行寶可夢無問題既,明唔明
好好笑,有得出嚟識朋友的
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞