[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike

[NS]Pokemon 劍盾 Pvp討論區#1 不推文回覆
https://lih.kg/1758540
啊食蕉
你班兄弟極速割蓆喎
你同其他洗版老屎忽係咪起碼應該同hongkonger巴道個歉呢
色違生1隻個機率好似1/4096
你估叫一聲就有咩1隻閃平均都要生幾日
果幾日不停重複同1個動作,仲辛苦過返工
well呢個係有少少哲學味道的問題
利益面前唔會有大細之分, 人地的利益一定係小得小利
為左一個唔屬於自己的利益(A)而去打壓另一種利益(B)
無論點解釋都好, 應該好難說服到人你無私心
如果A同B之間係有衝突的, 市場或者話普世價值會自動解決淘汰
呢個世界向來都係槍打出頭鳥
寶可夢個問題
其實po唔po圖, 同班子的態度係兩回事黎
佢有咩苦衷有咩原因要po圖都好, even老任要佢po
但老任管唔到群眾的反應架, 民意黎架嘛
官方又好搞手又好, 咩條款都唔會有衝突
既然咁嫉惡如仇, 同樣係寶可夢三隻字就應該要屌
係fd係官方都係咁話, 唔係咪變相表明你地接受特權階級
老實講, 超新星或多或少唔滿意的位就係呢度
所以先報復式咁喪講, 正如幾十萬人到一百萬人遊行
你唔理扮睇唔到我咪二百萬人囉
其實隻GAME出左咁多年
由GOLDEN開到依家LIHKG依到都係同一班人
你真係以為以前冇出過咩PVP POST咩
最後都係收皮返主POST一齊討論
各位好 收到色違耿鬼了有位兄弟俾左我估唔到個post變左咁
屌 個po 放左你入黑名單 同個老屎忽都冇block 到你 條list 係做樣架

個作用我諗應該係想公審人姐
等人杯9啲黑名單者
但其實無乜用
完全唔知你係乜水
自己洗啦
唔係樣樣嘢用錢買就會開心
我相信樓主自己洗會更加唔開心
個世界觀開始拓闊到遊戲台其他勢力 係咪要開新章
其實唔洗我地自己諗 前幾頁你班兄弟已經講左唔想冇活動玩先唔搞你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞