[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
唔好咁痴線啦 討論區點管?真係要管,你個朋友一早叫緊官譯寶可夢啦,有得佢揀?
po唔po張相就有得揀喇。姐係有啲人有潔癖既,唔叫得寶可夢既,唔買得港行既,就算有人送左成套港行game比佢都唔會影相更加唔會post啦,唔羞恥?定有得玩就得?
佢咁做得姐係覺得無問題囉,等你仲好意思講零忍讓。
咁都有潮文
對住有d 話事能力既咪容忍同包容囉平民就屌到佢收皮
呢個post乜撚野事
我唔係post主又無咩理由受你個sorry
不過另一邊狙擊咁耐又痴線左D
真係除左講句welcome to LIHKG都唔知講咩好
唔好推啦
個事件簿笑撚到我
9up做大師就比人話引戰?
定真係好難打 大師=曬命?
明明較咗 對唔住
有返以前高登既感覺, 好懷念
純食花生
但如果用佢係官方人員就做借口
同話黑警都係打份工有咩分別
你望下你自己個留言
精彩
真係好撚好笑
我究竟睇左啲咩
拿講明先 我唔係pkm po既人
只係頭幾個月有玩有入去吹下水
宜家冇玩就冇再入過去
條友擺到明係D引戰on9仔同小氣小學雞
我頭一兩個星期都仲食緊花生
之後真係頂佢唔撚順就完全封鎖咗佢
有冇人可以簡略講下發生咩事 因為我睇唔到
我竟然睇曬, 如果無意會錯
阿超新星巴舉左一大堆指控with reference出黎屌一班人
然後對家就以人海戰術出黎還拖, 以內容黎講
謾罵佔3成, 人身攻擊3成
表達立場+事實例子quote 2成 (個database功不可沒)
仲有2成玩就係冷嘲熱諷

首先我ignore曬兩家一切針對對方的指控先
其實我真心唔明點解要咁執意要all in one po
我自己都係由比膠超版玩到而家
主篇故事, 同對戰已經係2個好大的分家
仲未計副分類, 分開幾個po唔會user friendly d咩?
唔好話咩分幾個po會好亂, 大佬, 玩開幾隻手機game追唔同po都睇得掂啦
揀topic入po咁係討論區個玩法黎架嘛
唔係either or架下嘛, why not both?
如果班子po的人真係意圖/企圖去勸阻sub-po的出現
講咩野「想推廣pkm等多d人玩」就真係偽善喇
一個項目的發展向來都係離唔開發展分支等每個細節專業化
一班新手想入坑, 入到po問野, 隔幾版甚至幾十版先有人答
咁點解仲要上黎? 上google啦
不顧一切trap住一堆受眾喺一個有限的空間, 發極有限, 你睇cctvb
撇除曬呢d野之後再睇返轉頭, 就算無人講, 個意圖都明顯到不得了
cls咁都叫唔介意
你班兄弟係人哋個pvp po洗版個時唔係咁講架喎
你又唔講下你個po啲人去人哋個po洗版搞到人討論唔到pvp?
雙重標準到學你兄弟話齋 你班老屎忽同港共政府有乜分別
還翻個pvp po比人先出嚟柒啦
臭蟲論

毒撚講寶可夢引戰而你屌佢

同埋

你班老屎忽柒頭玩小圈子杯葛 入人哋po洗版唔比人開第二個pkm po 而比毒撚屌

呢兩個事實可以同時存在架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞