[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
好撚勁一打十
好精彩既花生post
都唔知幾耐無見過
原來依啲就係叫做比賽
好似麥當勞啲毒撚玩卡牌咁
仲講緊
仆街追撚左我成個鳩幾鐘 人物關係複撚雜到
你鍾意點講阻止唔到你
有人信你都冇辦法
其實因為大家都冇入過去追post先會咁
小圈子post一定有小圈子文化
但唔係用嚟阻止人加入討論
而係想阻止一啲專登嚟引戰嘅人
如果超級毒能仲可以講到自己係有心討論而被杯而仲有人信
咁真係再解釋都冇意思
佢對我嘅指控真係得啖笑
入post唔需要話要討好咩人 咩四王 貴族
呢啲係佢憑空想像
但絕對唔應該好似佢咁
一入嚟個意圖就咁明顯想引戰
上面仲有巴打用咩踢波做例子
你睇佢根本係唔適合呢個例子去講
唔係要有玩先討論得 而係佢根本由開始都冇心討論
樓豬:我隻閃光耿爽呢?
Pkm 緊係自己捉自己訓練先好玩啦
所以樓豬收到寵未
搞掂左
毒撚巴打好正
屌你老味你班小圈子講嘅論點根本站唔住腳
話你本身無睇你地個post就唔知點係點
毒撚巴就次次講證據
完全係一打十
好波
見你提過下我, 我就再講多句
其實我一直期望緊會有返些少logical的交流
可惜的係, 你地嗰方依然只有外交部的「說三道四」式回應
可能你block左超新星睇唔到佢講咩
唔緊要, 請起筷:

「帝國」對我既指控兩樣
1.我無玩過隻game
2.一衝入黎就引戰

針對左第2點做處理先
呢點都要講下我一部份過去,呢部份比較無聊
同埋我係唔想講,對我黎講實在太過陰暗
[NS] Pokemon劍盾售前討論區 #8 真.6月5號夜晚9點有劍盾新晴報
https://lihkg.com/thread/1182651/page/2
#49 追故
時間點係2019年 6月 劍盾售前5個月
裡面我都交待左,我以前係無咩機會接觸過寵物小精靈pokemon
當時出黎招呼我既係「四王」以及「貴族」一眾,
當時係覺得個post d人好nice有問有答,
而家先發現自己當時係同緊班帝國最高層傾計
參考#50 #57 #59 #103
特別係#59「貴族」花名好撚長
呢位貴族有響頂上大戰與我有一番激戰
淨係呢個post,就已經證明到我一衝入黎就引戰呢個指控係完全不成立
如果我係心存邪念引戰搞事,根本就係8個月前早就入左冊

首先咁多位巴打都事先聲明
唔評論你地班子的人同超新星交惡的恩仇愛恨
唔會講你地開戰用到咩武器殺左幾多平民
大家都希望你地攞到solid evidence出黎回應一下
pkm po小圈子意圖打擊抹殺圈子外的同路人以成立唯我獨尊的壟斷王國
呢個issue
但你地無, 除左重覆強調超新星引戰之外, 就係佔領道德高地
對唔住, 我真係理解唔到佢引戰, 同你地走去第二個po抹殺同路人有咩關聯
話「解釋都無意思」, 好似成個po的巴打都係冤枉緊你地班子
所以我話你班人係最無資格反政府的一群
因為你地的價值觀根本一樣
大家普遍都認同的事實唔係你地想要的, 就不斷話大家唔了解
發展到而家, 老實講
除左一開始ff之外, 睇你地出黎講野嗰班, 我只覺得
你地係見到咁多巴打一句都無話過你地最討厭的超新星, 所以好唔服氣
如果你想拉攏同路人一齊幫你鬧超新星
不如花多d心機畀巴打了解下你地的所認為的事實, 而唔係你地的指控
岩 佢地個口吻已經十足十啲老屎忽 咩新會然唔知佢引開戰 識佢一早block左佢 咁叫解釋左?定佢地覺得擺低句show blocked user就有一大班𡃁跟佢
依度唔係你地個小圈子post 你冇啲令人信服嘅理由係冇人會聽你地講
都覺得奇怪點解一個買賣POST可以推得咁遠, 仲快過PS4 二手POST

原來有野睇, BTW上面段比賽真係笑左
一日唔死 一日都仲有野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞