[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
巴打寫得好好笑有舊登假膠味以為係潮文

睇落去仆街原來認真緊
笑撚死,其實想叫寶可夢咪叫寶可夢 有乜撚野唔得

又要玩又要屌 官方譯名就係事實,又要攬撚住「官方」比兩個字但又屌鳩人用官方譯名

成班老屎忽打個機都要小圈子山頭文化。 屌鳩人買狗源行貨就話姐,屌你老母屌鳩人用「寶可夢」三隻字
睇到都覺得on9
無追曬POST, 但都知你想表達D咩

所以出面你見到有D 驚有兩個POST討論你就知咩事
入tg啦
btw 搞tg果條友都俾班大佬blacklist左
大佬喎笑撚死 唔講以前童黨
憨鳩鳩 人地搞tg話小圈子 自己開po黎黎去去幾丁友
tg gp大家守望相助 1200個人 幾開心
乜料
我平時無咩出聲 tg啲人都好幫手喎
真係好撚荒謬
自己霸撚住個post
要人好似狗咁搖頭乞尾
因為佢地 其他人又討論唔到
一入post唔刷鞋 唔洗諗住有人理你
先搞到人地要開tg(仲要未講佢地圍內 一定都有開gp啦 又唔見條友嘈嘅
但因為其他人開tg gp哩個行為會影響自己做寶可夢大佬就開始以本傷人
佢咁撚樣 冇可能係真心想益巴打啦
我真係睇唔過眼
屌佢老母 真係垃圾嚟

BTW唔好意思 我唔玩寶可夢嘅
你想派十幾隻色違時拉比 比我都冇偈傾
就算我玩 我都冇理由為隻寶可夢係到刷你班傻仔鞋
我一定繼續屌鳩你班垃圾
隔兩三日就會有另一批人喺tg活躍 不過都好少會bam新手 其實都幾多新手
有tg比賽 有派寵 好少鬧交喎
都算幾warm
死啦 好驚
我有時會入其他game post
咁樣屌鳩佢地會唔會比班傻仔杯

我真係做錯左
因為太多寶可夢傻仔
要好似毒能咁一個一個屌 好撚攰架嘛
tg gp如果唔係交友 呃西屌個啲
其實真係幾好
入完tg gp 都廢鳩事理班憨鳩
話說我見過一個都叫大佬嘅入左tg grp
爆左朵都無人屌佢

打機求開心 同果班人打又要大佬前後都無癮
應該廢時屌傻仔姐

如果真係成日幫新手益巴打 答人問題 技術又勁 對人友善
佢做大佬(當然唔係真係叫佢大佬 而係入得post嘅係心入面都會好崇拜佢)
我諗多數人都心服口服 唔會反對
問題係哩班寶可夢大佬唔配
冇大佬嘅氣量 起事上嚟成隻小學雞咁
就算派寵都唔係真心想幫人
食撚屎啦屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞