[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
可能呢半年多左會員 少左d現實討論post先冇人知條傻鳩咩料

其實上面已經講得好岩

其實你係連登咁耐 有冇試過融入到任何一個群體?
或者生活中有冇試過融入一個群體?
我發現你有反社會人格

上得耐少少都知條友煩膠為反而反博出位傻仔黎
我都覺
pkm post有幾咁黑暗只係點綴
睇佢點9up比喻先係主菜,充滿黑色幽默
佢由日頭覆到深夜
第二日晨早起身再覆過先勁
毒能巴有冇興趣去識個朋友
隔離登有個叫靈魂昇華既人好似你, 我覺得你地都會幾岩傾
憑乜撚野叫自己小圈子做主post
同支那人自稱中華民族正統有咩分別
點解唔分開討論得?
同中共口徑一樣中国一點都不能少?
我淨係見到你惡撚過狗恰鳩人啫
點解接受唔到官方既統一譯名但接受到官方隻game同時唔容許其他人講官方譯名
寶可夢
唔想俾人帶風向咪自己追下FC下
純粹食花生嘅,好似上面咁自己睇到覺得好笑嘅咪自己笑下囉,唔使深究㗎喎
佢地上面又認自己係冇骨氣 係屌住黎玩 發覺班小圈子老屎忽都係痴撚線
玩得Pokemon 仲介乜撚嘢意人地叫寶可夢呀
又唔敢杯葛隻game 鴕鳥咁
樓上有人話呢到啲新會員多所以幫毒能巴多,真係有無諗過佢地成個post啲老屎忽逐個出黎都駁唔到人
仲越講越衰,有無反省下點解會咁。
傻閪
睇下負評數啦
貴族
傻閪閪咁
俾條link黎
俾大家俾入去屌柒佢
有怨氣既巴打,不如係吹水台開post
追擊佢
最撚鍾意睇呢d傻9
見到咁多負評入黎睇下咩料 點知咁撚好笑

玩隻poke9mon都要圍威喂扮大佬
真,上面仲話人帶風向,明明係佢地入晒嚟想帶風向但帶唔撚到,十足政府拍個廣告叫人勿信網上假消息咁
打隻濕鳩小學雞game打到認屎認屁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞