[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
嗰陣係解決咗交換pkm洗版嘅問題,嗰位巴打都同意可以返入主post一齊傾
但係其他人見到佢掛咗pvp post個牌頭走咗入去先洗佢等人返主post傾
咁你都唔接受覺得係支共一言堂我唔再駁你
你話老任有冇叫佢咁做我唔知,就算有我相信有可能有保密協議,我冇咁厚面皮問到篤
就算真係冇,老任會唔會有人mon post呢?或者會唔會有其他人會篤灰報串呢?
當然有可能係乜野都冇,係果位巴打同我地太杞人憂天
不過我地唔想有些少可能性俾人捉住,搞到要換搞手
應該有巴打唔知,香港官方比賽搞手方面曾經有d原因而冇人做,冇人做的話香港就唔可以搞官方比賽
搞手唔係由美國果邊委任,所以冇人搞就冇人搞
我地唔想又一次失去機會,或者俾福建佬笠埋呢個位黎做,所以先對香港官方咁忍讓,令到咁多位覺得有特權
我再重申一次,我地對官方譯名基本上係零忍讓,但係未至於冇人性到完全唔俾用,最緊要有理由說服到我地,你話我搬龍門又好乜都好
其他老屎忽用錯或者玩膠用官方譯名一樣都係俾人屌老母
脫晒坑咁濟,gt唔多好玩
希望新系列好玩d
原來統戰左開POST果個人就唔=一言堂
又學到野
又話有金剛棒嘅
炸幾支落嚟啦
超Z果陣就應該換
D發射器d爪玩到彎彎地
不如問下你呀
如果我又開個PVP POST 你班柒到五毛係唔撚係又會入去屌鳩d人做乜唔去主POST到傾呀
簡單d講為咗自己有得繼續玩落去就忍氣呑聲屎都照食,但又唔份氣冇啦啦要食屎就屌晒所有叫寶可夢既人
ys如果同一樣嘅嘢同一樣嘅人係唔洗分
咁大題目入面總會有分支
但覺得講完樣嘢比人推幾版先有人reply或者其他嘢推太快睇唔唔到咪開個po討論
譬如開個po講rap都有分style啦
我想傾嗰範唔係主流咪開個po傾囉
兩邊走都得㗎 唔通一定要等主po啲人答一齊討論先叫ok
我想開個showdown post
支持
都好喎
今次你啱,係我擅自代表左佢地
將我地改返做我先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞