[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
等睇條契弟轉移視線
串到佢地應一應 有骨氣嘅咪玩呢隻game
好撚好笑 班小氣埋爐毒撚得罪你呢個痴線佬 你嘅對答真係好正 都估唔到毒撚打機都可以打到軍事獨裁形式 唔撚俾你開po 真心痴撚線
收皮啦 人地有證有據 你班契弟除左成群結隊去block人 洗人版 人身攻擊之外仲可以駁到咩 我呢個無玩pkmon 都覺得你班埋爐毒撚又小氣又雙重標準
搵我?
唔係有人send link 比我我都睇唔到呢個post
追下故先
最勁係佢呢個痴線佬可以堅持自己嘅立場
窒撚到班傻仔冇聲出(得返頭幾頁 其實都係佢自己一個人硬打 冇人幫佢
其實好多post都有類似情況 只係寶可夢post特別痴線
而正常人遇到哩啲情況比人杯 冇人理 對面人又多
應該都會選擇向現實低頭 敗走 自己默默咁離開
但佢冇咁做 而係繼續等機會反cap
平時就入去寶可夢post聊鳩班仆街
佢今次成功係一個收耿鬼post到令到我地屌鳩班寶可夢撚
完全係佢應得
我見到仲有一個香港人完全唔驚惡勢力 堅持自己嘅諗法
真係覺得好欣慰
主角上水
還好還好
有心有心
有人比link我睇到
Btw主角應該唔係我
玩得寶咩夢都係弱智奶共狗,正常得去邊
香港人淨識寵物小精靈,Pokemon
同意
喂支持你
繼續狙擊
block左三個
唔洗睇都知
無錯佢地班老屎忽圍內有個gp
但係又唔比人開group 阻住自己做大佬
出黎反駁下?

點啊 唔小圈子唔小圈子
呢個乜撚野黎架?
一早估撚到啦
佢地會點解釋
現實識? 但用網名
BTW其實一開始高登連登唔比tg 除左唔想有人呃西屌之外
係因為有嘢想大家巴打一齊討論 有咩好嘢有個連登ac就可以一齊拎
唔想有小圈子嘅存在
但佢地個post根本已經係小圈子啦(仲要未計圍內有個gp
但仲好意思拎住連登唔比tg作為原因 唔比人開tg gp
話人tg係小圈子
人地千幾人點都唔會細得過你地啲寶可夢貴族圈子啦 屌你老母
開post唔比 tg gp又唔比
係咪要向你班傻仔跪低先可以討論呀?
連登唔比tg? 成班假仁假義嘅畜生
佢地話你同正post和解咗 你點睇?
又有新戰線
屌那聲隻game 出之前9個月就霸定個po攪小圈子
真係痴能線
想問樓主收到未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞