[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
追到live

算啦
依家變左唔係小圈子同引戰問題
係閱讀理解同表達能力問題
我係你就唔繼續覆呢個POST啦
柒左仲要係到賴死唔走
你自己講到以為自己講得有道理,但其實我完全唔明你舉左咩例
個例子POST出黎話PVP POST,有人入黎屌唔好開,但其實係一個人入左黎屌,唔係1個小圈入黎屌,又話超能毒比小圈孤立,我又見到超能毒有比人孤立既理由

如果傾唔到點解唔係你死開,正垃圾
利申先 小弟路過連switch都冇
睇返前幾頁 pokemon大師猛話引戰引戰 毒能去到火紋post都比小圈子追擊 真係唔知邊引邊個戰
咁一定係200萬人上街引政府引黑警戰啦
好黑暗打機姐
得閒屌下人 得閒引下戰
發覺有個台日日都有
體育台 波台
班人日日互屌 但又可以討論到
間唔中又追擊下人 第日又無事

不過每個人氣量唔同
無得講
但一個post岀奇地集齊到
一班小器鬼
而且屌住玩
真係世界級

LOL 都分左 兩個啦
一個就咁 一個比賽
想知有無花生
好撚大陣頭油味
應該係冇女朋友嘅可憐蟲
官方改名 又要屌又要嬲
但又唔敢抵制 跟住死死氣跪低玩
最盞鬼唔俾人用依個官方名
真係好撚好笑
開心你就唔好柒啦 你靜靜地自己行開一二邊啦
呢到每一位觀眾都睇得明我講咩
你條柒咕碌係要轉移個話題 用你自己既無知 理解能力低黎轉移話題

我驚我打完呢三句你都唔明我講咩
簡單D講 呢到 冇人幫你呀 柒頭
個條柒咕碌岩先好鐘意COPY人地回覆黎做證據
我又試下先
九十九

2 小時前
追到live

算啦
依家變左唔係小圈子同引戰問題
係閱讀理解同表達能力問題
性本善

2 小時前
講真我諗正常人連理解你D語法都有難度
我覺得你唔好出嚟盡力溝通同講解就係對你支持果班人嘅最大幫助
btw=between

2 小時前
算啦,我放棄,已經連溝通能力都失去
除左邏輯理解,基本閱讀能力都同我認知有出入
你鍾意啦,反正我唔會有咩損失
祝你生活愉快,寵運昌隆

最後 呀寶可夢大師 用返你D咁撚柒閪既引用證據方法
我諗你條柒頭應該睇得明
希望你可以認清楚 你係完全冇做任何駁論既能力
甚至係閱讀理解既能力近乎係零
如果你仲想同我拗既話 我係無任歡迎 因為我係包容到有缺陷既人

會員 Pokemon大師 #21873
同埋一眾寶可夢POST小圈子油頭毒撚
上一上黎傾下計先啦
RECORD就最真既 唔會講大話
個班懶係成日用政治做比喻既垃圾 我又用下政治用比喻下你班地底泥先

咁我就想問下 呢條柒碌同李卓人入完去中聯辦 然後話自己係泛民有咩分別?
又要BLOCK 又想睇
又要戴套 又想中出
呢個故事得到嘅教訓係
玩開小圈子就留返喺小圈子入面
你地本身10個挑1個都唔係好夠揪
做乜鳩
做大佬有口罩?
證明佢地未出黎見過世面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞