[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
我都唔鳩明
又要做雞又要貞節牌坊
由譯名完全無視香港之後真係唔會玩

同埋我唔知有無理解錯仲要係狗源做代理
奶鞋底怕無官方活動所以接受到玩行game
我都係
見咗個post幾日仲心諗做咩問人拎隻耿鬼都咁多負評
係咪感受到少少陳同佳引發第三次世界大戰既感覺
班所謂既貴族四王 成日話人地係癡線佬 又引戰之類
個癡線佬就LIST哂所有既證據出黎 逐個逐個指出你班傻閪既小圈子罪證
但問題就黎啦 班傻閪係呢個POST到完全冇任何還擊既能力
淨係每隔幾個回覆就彈件連野都未識講既柒頭出黎護航
發現自己柒到仆街就係到認低威 傾返日常野
講下佢地個中共小圈子爐幾接受大家入去傾計
花生就幾足嘅
不過淨係單方面屌砌 唔係幾好睇
冇玩睇見都嬲😂😂👍
成班油頭毒撚連一個癡線佬都駁唔到 屌你老未點出黎見人呀?
仲同人講出黎打機見識下大家
冇錯 但記住同時佢地話自己係對有人講寶可夢係零容忍
佢地個論點好搞笑架 乜野入鄉隨俗 香港要用寵物小精靈
台灣要用寶可夢 外國要用POKEMON 日本就要用唔知乜撚野

你班毒撚唔好撚癲啦
做乜鳩打機打到火箭兵團咁呀
好黑暗
我究竟入嚟睇咗啲乜
又四王 又貴族 又高手
係咪出咗咩少年熱血大長篇漫畫大作我miss咗?
得個20幾頁 睇唔夠喉啵
又話你地冇小圈子既 做咩冇人蒲頭出黎反駁下論點?
認真建議你由xy開始玩,Xy好撚好玩

今集個劇情玩法都on9到震
精靈又少,要等時間?係我唔識定佢係咁

利申 我由xy玩起,有打過下rank 算有少少認識
今集岩岩過左一週目,之後唔知做乜好
任狗post班人最撚on9
好好奇呢班人現實係咩樣 做緊咩工
咁多花生……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞