[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
入面班賤種小圈子既反駁同黑警d解釋一撚樣
被人抹黑
咁撚無聊既post 你班死毒撚吵足廿幾頁 做乜鳩
要改變一個腐敗咗嘅體制唔係一朝一夕嘅事,
正如我地社運由14年開始講嘅「拆大枱」,
都要到19年先開始真正遍地開花be water。
起碼你已經帶起咗個頭指出佢地嘅弊病,
至少都令我呢啲新人了解個圈子有咩問題。

連民陣都有改變,思考自己身位點支援抗爭,
希望pkm主post呢班官方相關人士、老玩家,
會好好咁反省自己,要革命先要革自己的命,
唔好將指出問題嘅貶成「分化」、「引戰」,
叫其他玩家一齊杯葛、排斥嚟「止暴制亂」。
有人另外開post,入去金剛棒趕客拖後腿,
然後話另一個post冇人叫人返去扮「和諧」,
同當年雙學話「升級失敗證明升級冇用」有咩分別?

Ching你唔好灰心,就算依家你走出體制冇人跟,
我相信睇完你嘅故事而覺醒嘅玩家一定有。
就算新post冇定期派寵呢啲小恩小惠,
雞蛋與高牆,我都一定會企喺你個邊,
拎返餅劍盾出嚟打而示支持
究竟拎到色違未
我覺得邊個都屌得官譯 唯獨劍盾玩家冇資格屌 對官譯=引戰=零容忍更加係匪而所思 拉上少少條比賽片睇劍盾預告咪大大隻字出寶可夢 點解唔抵制比賽? 含就唔好屌 屌就唔好含 自己可以玩寶可夢 但人地PO張唔知HOME定咩既比卡超(皮卡丘)就要皮你老母 講到尾就係雙標
使唔使我追晒你地百鳩幾個post,先可以話你地唔妥?

就憑你地對毒撚兄、pvp post主嘅態度同處理手法,外人都覺得有問題啦

都啱,將民陣雙學類比你地真係侮辱咗佢地,原來仲係委過於人唔會反省
平民睇到LIVE左
見#414話拎到了
沒有抗爭那有改變
依點其實post入面班賤種有咩解釋
捉鬼仲好意思話人帶風向
發神經
又唔係做記者
冇親身經歷好難靠你嘅言論做d咩合緝懶人包喎
真係每日都有一件柒碌出黎護航
大佬勁到打到班老屎忽收哂皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞