[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
玩pokemon既都係傻鳩
支持屌柒啲小圈子嘅老屎忽
好後悔深夜3點入左呢個Po
好睇到追左我成個鐘
仲燒埋其他game既post
精靈打完到訓練家打
原來呢個世界有啲咁戇鳩嘅人現實一定成面暗瘡,無朋友,個頭油到好似用花生油洗完頭咁嘅死毒撚。現實成日畀人恰,所以要喺自己唯一嘅專長度拉埋幾個一鳩樣嘅廢柴去恰鳩返人
想同毒能講聲:好波
痴撚線 哩班寶可夢毒撚以為自己係邊個呀
咁撚樣杯人 拎住啲數據就以為自己係大佬 憑咩呀
仲要叫其他post啲人因為你唔滿意條友 就要杯條友
唔做嘅就杯埋
好心啦 啲傻仔為左要你啲數據 刷你鞋就以為自己真係好有料 人緣好
你地契弟咋 自己霸住個post係到圍威喂
到人地開post真係想傾game 就入去玩嘢 迫跟死你圈子個套
叫你跪 你冇得唔跪?
中共都係有武力 政治籌碼先叫到人跪
你地呢? 一堆叫做寶可夢嘅數據
你地咁大個人覺唔覺得羞耻架

辛苦毒能 一個人同哩班垃圾講道理
我平時都係會上FB twitter同台仔/中國人嘈
雖然多數係我一打多
但如果要同十幾條友嘈
我可能會打退堂鼓
但你堅持左
屌鳩哩啲垃圾就啱架啦 好多人撐你
game台 apps台個啲小圈子
我其實唔係好頂得順 係估唔到寶可夢post咁撚癲
之前pad post 都有類似情況 (依家分左2個post
雖然pad啲老屎忽係串
但唔會成隻小學雞係到杯人囉 而且有時串得幾好笑
哩班友比人屌又係到轉移視線 諉過於人 講到自己冇做過啦
正一垃圾仔
最撚on9係班寶可夢毒撚同人講
係香港人嘅話就唔好用中國譯名
先唔講依家係中國譯名=官方譯名

係香港人嘅話就罷玩啦屌你
間公司唔撚尊重你
你仲要玩
係人嘅話唔好咁犯賤啦

不過可能佢地都想罷玩架嘅
但又想繼續做大佬
所以迫住繼續玩
然後用香港人做理由屌啲笑鳩佢玩寶可夢嘅人
辛苦曬哩班寶可夢大佬

利申:
投入暴雪啲game嘅時間應該有3 4000個鐘
奶共事件之後 冇再登入過
支持毒撚巴
決定小圈子咁封你做打贏四王之後嘅冠軍
有冇人反對
我覺得小圈子就度度都有,睇下你接受到幾多,不過我最睇唔過眼就係雙重標準為咗咩自己香港區攞返黎做先有比賽,po張寶可夢圖都得,乜撚野私下屌佢,我dllm啦,你試下你老細有玩叫寶可夢你屌唔屌佢?咪又係搖住條尾奶佢鞋底,呢d人真係係個mon後面屌人,真人都係唔出聲既廢撚黎

btw支持超巴屌柒班小圈子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞