[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
我有色違超極巨,幾錢?
comment 負評數有幾個都係6
推 原來d人咁撚仆街
玩隻game都有得做大佬
笑撚死,唔知以為上巿公司人事鬥爭..
原來係毒撚拎住啲POKEMON係屋企打生打死..
笑撚左 9up帝
有無考慮去講故台開返個故,巴打講嘢好有趣
打個寶可夢都咁認真
欣賞
屌班毒撚當自己係四大天王
有趣有趣
自己生隻其實唔難
屌到底人生有幾失敗先會連打機都要做大佬
佢地一定係妒忌樓主既才華,嫉妒樓主係天選之人,一定係!但相信只要樓主相信自己,堅持自己既信念,繼續伸張樓主既正義,用樓主正義既臂錘一野鍋落去惡人身上,樓主總有一日可以抹黑Pokemon界,樓主要加油豬哦
前輩係乜意思?

樓主俾個碼黎 上去交換 我無用tg
一句唔埋兩句就話人林鄭真係痴撚線
雖然我同超能「前輩」素未謀面,但「前輩」竟然咁關心我,實在令我感動流涕NS出左之後我都係玩到爆機就棄坑嘅程度,算係回左幾個post R下寵闖關咁。如果唔係有超能「前輩」一手建立嘅輩份奶鞋底制度,我諗晚輩都未必R到寵,我唔知Post入面啲人點睇,但當我聽完超能「前輩」嘅傅說,對我黎講你就係神一般既存在,雖然超能「前輩」慘遭自己一手建立既制度毒害,但我心入面永遠永遠都會記住手屈一指既你,feel respected

btw我諗我唔需要妒忌樓主隻耿鬼吧,我爆左機就無玩可唔可以比你簽名我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞