[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
食花生
我無講過自己完全中立,我既企位係比較尷尬,係我口中講出黎係無咁有說服力。但唔代表你講既野唔係誇張失實
條友無買game無講過pokemon入親去就係鬧交,搞搞吓俾人block晒無人理,咁算唔算杯葛?

而家個post有過半活躍user係呢三個月先加入,無老屎忽抗拒過新人喎
成班傻鳩
色情耿爽 兩隻thx
男人老狗成隻小學雞咁講野有骨既 好人極都有限啦 利申無玩
意外睇到d幾得意嘅嘢
入面個疑似大陸人至少係好耐之前上開d大陸pokemon論壇嘅人嚟
隻毒能有幾樣野令我特別深刻 特別黑人憎

1. 官方名問題。正常我地呢d由細玩到大既 就梗係唔鍾意啲人講 寶可夢,但佢又好似刻意係咁講係咁引戰。仲要印象中佢係冇玩Pokemon 但都成日入黎引戰

2. 不推文問題。而加呢個時勢 傾呢d打機野就當然用返不推文回復。我地開po topic都有提不推文,但佢又好似專登唔用咁

3. 感覺佢係好中意同人作對 引戰。睇反我上面果條link最尾 佢係其他game post都係咁。就好似薩爾達,佢竟然可以話 原神 (大陸game)冇抄薩爾達cls 明眼人一睇就知抄,佢都仲可以撐

總結 唔知佢有咩心態 定係有病定係點
就係中意周圍係唔同game post到柯尿亂吠
條友傻鳩黎 記得8 9個月前連登有單銅鑼灣八婆事件條友專入去唱反調
有病睇醫生啦 浪費網絡資源既狗屎
原來件垃圾係其他台都咁
等我仲以為佢正係識係遊戲台亂吠
條友一定以為自己好撚威 周圍刷下存在感 自以為撚到人
事實就係冇人想理佢 同佢講多都晒氣 見一隻block一隻既狗屎
笑死,有心到
登入返,比個正皮再登出繼續睇
希望幫到其他巴打
認清果隻毒能狗係經常亂吠
求人不如求己
拎左閃符r隻異國公廁自己生快過求人

不過今代色違易刷到一個點
上討論區總有好心人開出黎俾人上車
youtube都有好多片教人今代點刷

btw食花生食到好爽
自己個群好和平一片樂洋洋既氣氛
好多群友會送色違又會交換蛋種球種
以為出面都係咁
點知外面世界咁多花生食
打個機都嚴過黑社會分哂階級
其實外面世界都好和平一片樂洋洋氣氛,不過會有癲狗走入嚟吠再屈鳩人排斥佢啫
兩盒花生。thanks
得啖笑,
與其信人不如自己望下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞