[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
咁點解你無事 其他人比人屌到仆街既
佢係官方賽搞手咪畀要跟老任咁叫寶丁夢
一直覺得大部份小圈子post都係好恐怖
其他個d唔講
寶乜撚野可夢
台灣人都係咁用你咪返台灣用囉
本來企你個邊 睇到呢度我真係幫你唔到
btw pvp單野撐你
人地出去開多個post關你撚事
挑撥啫佢
開pvp post嗰個後來都和氣咁入返嚟
block咗佢
佢講咩
不過佢咁夜瞓又咁早就狙擊真係幾勁
但果個乜撚食蕉真係柒撚到仆街
人地出去開post教人真係關佢撚事
咁都要專登去人地post到搞事 好唔抵得
冇玩pvp新手lm ,追完post想拎返出嚟玩

係咪即係主post已經俾班小圈子玩爛咗,pvp post班人交流會有心啲?
唔係
件事好複雜嘅,你信佢講就死得啦

其實本身個post都係主流傾pvp,但係出新game無啦啦多咗勁多人流交換pkm金剛棒搞到討論唔到,所以先有人開咗個pvp post話要分開傾
交換pkm班人之後整咗張google sheet傾,主post完全解放返傾pvp,所以先叫佢返嚟一齊傾

我哋唔係排斥佢係反而想佢返入主post一齊傾,因為玩開pvp班人都唔會去佢個邊傾,變咗單機你問我答(結果一個月唔夠就執柒咗)
如果你覺得我炸佢唔好嘅我講句sorry,下次我改善吓
你自己入去傾吓咪知
pvp post開完1之後,幾日都冇人開2
然後個op和平地入返主post呻:pvp討論嘅人比想像中少
而主post一直都有討論pvp, 不過夾雜埋球種交換等等嘅交流
點解樓主開新po收竉唔洗比人加入不受歡迎名單
嘩屌又多五版
老實講,我本身都有睇果個pvp post
似係怕左啲人入去洗版金剛棒,又威脅blacklist開post個人
搞到似黑社咁 你唔跟我搵食就無得食
因為明明你地話唔鍾意個post既規矩就自己開post, 但有人自己你地就衝入人地個post搞人
咁無理由雙重標準嫁,唔鍾意其他人入自己post搞事但自己又入人地post搞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞