[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
我身為中立撚都有講過類似嘅嘢
有條友又搬tg嚟講喺到又呢又路
唔講以為佢先係老任官方
其實簡短嚟講
超級毒能其實一直game都冇買
然後一入post就引戰
咁屢勸唔聽啲人咪block咗佢
佢條氣唔順就反話人哋扮大佬 係老屎忽
仲貼人相 咁梗係去站務台要連仔del post同ban佢
結果佢依家可以作一大篇嘢呃唔清楚件事全部嘅人正評
我屌你老母呀

有利益比到你個時就可以隻眼開隻眼閉
呢個po好撚精彩

有排追
磨牙 唔好俾佢停
我唔係challenge你, 有個邏輯上的謬誤
如果本身要係足球員先可以討論足球, 今時今日會唔會有英超?
an old saying, 大部份反共的人本身就勁共
一面反23條, 一面自主執行23條
討論區本身就係人都可以參與討論, 只要佢識上網同開acc
視乎佢有無興趣架啫
你可以唔理佢, 但唔可以唔畀佢講野, 而班子就偏偏要抹殺佢
老實講, 呢d做法exactly係當今政府處理反對聲音的原則
再加上, 以事論事
佢作的論文有曬reference support, 我就當佢係痴線佬喇
一個痴線佬揸住一埋理據掉人鬧人
然後一班人跳出黎淨係識中傷佢話佢痴線唔使理佢
我反而會更加有興趣想知佢講過咩黎
我敢肯定, 班子忍到手唔入黎講野
呢度有一半人會當佢痴線+tldr
姐係佢on9係完全唔撚代表班老屎忽係無問題ok?
事實上班老屎忽真係去搞鳩另外巴打開既pvp post喎
你咁都可以拎攬炒同眾志單野黎比,真係侮辱左人地,痴撚線
痴線佬大戰pkm台主s
暫時 10比1

連登多小圈子就預撚左嗱
睇下動物台,app台d大po就知
杯鳩人經常發生
通常被人杯嗰d巴打只會敗走
好少好似毒撚巴咁狂狙住人
作?點作?佢link入面班老屎忽啲留言佢hack入去留?定其實你班撚樣連自己平時係圍爐post講緊乜撚自己都唔撚知?
係 所以通常啲人打機要討論要爬文搵攻略都唔會去連登,因為啲人係唔會答你野(某啲好心例外),通常頭幾個post係正正常常,一耐左熟左就話咩唔開tg唔搞小圈子,其實得個講字,實情就當個集中post係tg,一堆老屎忽文化,有啲人開始講5p字啦,去屙屎都要專登留言同班人講,其實要做到咁,不如開tg算。
我新手唔識入黎問下野
唔答之餘仲要屌人唔去追po
屌你幾十個po叫人點追
仲要態度好撚差
老屎忽個班就自己喂喂吹水
唔撚理新手
咁叫唔小圈子咩
隻驚會萎縮少人玩
其實唔多唔少都係呢d人做成
邊個會鍾意得閒入黎引戰,唔係就屌下人既人
你硬要我地食依舊屎
你不如同佢開post慢慢互抽插啦
要成班人忍受,幾時到你
姐係係你屋企隔離起隔離營,你仲要叫人唔好反抗
Can’t agger more
好憎成班小圈子圍埋打5p字鳩up
pvp post我自己都麻麻地,唔想佢起pvp post
但又唔鍾意入去嘈人
但唔係用個理由正皮毒撚啊
依種長期引戰罵人都可以得到讚同?
就算真係要嘈唔係應該post主嘈咩?
你自己入去pvp post 毒撚有幾可傾pvp
你睇返依個post上面邊個引用政治黎傾先,又5毛又民意
Sorry 囉
知錯了
又想b我
認真問野 睇睇龍肥post
你麻麻地姐,實際上係好多人上去問,仲推爆左個post,點解唔開得?開左就有人入?呢啲野有需要自然有人去,無需要自然會沉會變左單機架啦。

咁毒能講得岩既部分咪撐,咁啲老屎忽係串係入去搞事喎,有晒link又話人作野?相反,你見有人支持佢去集中帖搞事引戰?

唔好講毒能先,呢到幾多人不滿老屎忽文化,唔屌得?
最後你引用政治係得,但係你攞攬炒巴黎同啲老屎忽比 好唔尊重姐
正確黎講成個POST唔應該引用政治
根本好反感
不過我唔引用政府你都唔會講咩好唔尊重之類
其實我唔太明你既引用
你話佢有LINK,其實我都有LINK
你又覺得佢由頭引戰屌人到尾又岩?
佢個既老屎忽同佢做既野根本冇關聯
我試下去你個Persona女神異聞錄POST
次次入黎整係搵人挑機,捉人出黎屌
你駁我屌9我
我屌9你老屎忽啊
起隔離營會傷害你個人利益
但佢引戰你會損失d咩?除左理智
用到反抗呢個字眼,你受左咩壓迫黎?
連登有得block人,成個班子都一早宣揚開曬
可以block但唔block,有人quote你又唔忍得
你唔在乎的話佢講粗口都唔會打擾到你
其實你覺唔覺得有少少庸人自擾
仲有,有個concept都好有問題
開個post就代入曬,當左個post係自己屋企自己領域
其實大家都係借連登一個角落黎傾計啫
個隔離營起你屋企附近你仲問會唔會傷害你個人利益?
你不如主動向政府申請起你屋企附近啦,個社會少D糾紛
仲想叫人唔好反抗?
係有得BLOCK人啊,我好早就BLOCK左,本來我都唔想留言當睇故
但我估唔到咁既人都有得彈起,仲起碼有1半人撐
唔知邊個當屋企當領域,反正我都唔係四皇大佬,我有咩GAME玩就入咩GAME POST吹水
但都唔想吹吹下水,有人搵人引戰,之後留言都係嘈交
就好似冇啦啦有條友行黎你中間柯舊屎係你前面
行得!
算啦,我放棄,已經連溝通能力都失去
除左邏輯理解,基本閱讀能力都同我認知有出入
你鍾意啦,反正我唔會有咩損失
祝你生活愉快,寵運昌隆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞