[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
極權手段
將抗爭者屈做暴徒反社會人格
扮中立拉攏冇立場唔熟政治港豬
理虧就遊花園唔回應等丟淡

開始有想改革苗頭證明已經冇招
要跪低釋出善意嚟換政權穩定
之前玩過一排入去問問題就知小圈子好嚴重,有啲人9up好多人覆,新手問問題就當透明

追到依度見到啲所謂主post啲人入黎極醜惡,唔夠人講就話睇你唔順眼,根本就冇point
30頁都未夠毒撚就贏咗
其實入去爆閘,不停問問題直至有人答,應該耐你唔何
呢種煩膠式抗爭咪好似塞鐵咁,係會煩到佢地但都令一般玩家唔想理毒能兄

我就建議毒能兄不如真係編集成書,成個故事起承轉合當講故咁講,應該好多人想睇
無必要搞到自己咁下賤,而家又唔係得連登可以睇可以問
Btw寶你老母
求夢特沼王
mhw問問題不嬲就有人答
我就無串過你
但我好記得你講過乜
一入去就屌個任50分鐘5條龍有乜可能打贏
但實際有玩過下隻game都知容乜易
唔係話老屎忽優越感笑人廢 打唔贏咪練lo
咁有人同你講打得贏 同埋唔算難 你就唔信
甚至人地拍埋片出黎你就話要狂用陷阱乜乜物物 你理得人點打?剩係想證明係打到仲剩翻大把時間 之後再追加一條啱曬你口味唔用陷阱唔用屈機武片都打到 你就發脾氣話人當正自己電競選手 咁係邊個問題啊 其他人都睇唔過眼幫拍片個個講野就話人小圈子
大佬柒左就梗係笑架啦 關家姐咁柒比人笑足十年係咪又係全香港人小圈子杯鳩佢
求夢特鐵蟻
個食蕉同埋01749真係好似黑社會/黑警
凶人威脅人既手法一模一樣
你最有資格整喎,成日引經據典
如果叫聲大佬可以慳到捉異色嘅大量時間

或者毅進星果一百蚊,其實幾低玩

如果太煩就不了
D死毒撚係現實比人恰
咪想係網上認大佬
我一個連switch都冇嘅人竟然比呢個post深深咁吸引咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞