[劍盾]收一隻色違耿鬼

828 回覆
4 Like 126 Dislike
有無樣睇 去整返幾十個攞去賣
好撚柒想像到你現實應該係D講野懶好笑既死毒撚
唔知點解, 感覺上超新星好似芷鹿泥馬
屌你啲態度用詞十足當年啲唔識同人相處既超級大毒撚 大過左咁
劍盾根本無劇情可言
依個post就唔同了

連mh post都有人講
不嬲打字都打撚埋口字邊嘅
速成撚
嘩屌
呢個po真係痴撚線
唔知我算唔算新會員呢
唔係前過我 無資格做版主 post主
我係咪可以咁樣認屎認屁?

我個排都玩劍盾 都係回一回
無人回我就算數 無蒲到個post
原來咁好多花生
我上去睇個排 一日兩三個post
乜都唔識 追左一次post 就放棄
好多對我黎請係無營養嘅內容
換寵 球種 夢特呢啲都好

不過見到所謂小圈子
係pvp post啲口吻
真係串過馬撚 依家道歉有撚用?
我幾條友圍撚完你 每人幾棍
你再做我契弟得唔得?

和氣收場 笑撚大人個口
屌你地老母啦
十足十之前影視台個愛回家post
直程有人做post主 管埋下個post個名
笑撚死

不過都好 無班認真撚邊有咁多野笑
你個名
我完全唔知乜事俾人列左入不受歡迎名單
話我發放假消息
尋日話遲下del左佢 無必要一世交惡
欺凌完我幾個月 之後好似偉人咁對我
小弟真係大恩大德沒齒難忘

好心收皮啦名單?
對我既影響係零呀!屌你老母!
一個係地球上面一點咁細既地方入面
十幾個熱門討論區中既其中一串post
都可以有人爭權
難怪777做特首做到俾人屌老母唔想落台
點解人地唔可以另開post講PVP
古惑仔 遊戲台新秩序
一山不能藏二虎
岩呀 係度伸個龜頭出黎靜靜雞單單打打 冇牙力證據反駁 繼續扮冇事 幾撚嘔心
嘩 好惡架 又點名又BLACKLIST
平時就屌鳩香港正苦 反中共
但係成班圍爐既就做埋D文革時期既野
十幾兜友都駁唔到佢一個人 而家就成班縮返落自己老母個閪到
食左2個負皮 係咪提出問題=引戰sor...
你諗太多啦
班傻閪駁你唔到咋
出個陣隻GAME叫寶可夢 又話抵制又話唔玩又話跳樓又盛
最後咪乖乖地含撚
但係含得撚黎 又要守住個貞節牌坊 唔比人地用返入面既譯名
食飯未
題外話,講起譯名,有個可靠既途徑(同官方有接觸既人)講返聽下就算
當初某電視台拎左轉播權,順手拎埋改名既權,搞到任狗要用比卡超呢堆個名既時候就要俾返CCTVB
所以後尾放棄左,直接用台譯,避左要俾錢CCTVB
例如,某D港台同名例如噴火龍就可以話係台譯唔係港譯,咁就唔洗俾
但奇異種子車厘龜呢D只有港譯就要俾CCTVB
但我唔明有好少量唔跟台譯跟港譯,點解又冇事

不過港任真係柒到飛天
套戲上畫唔敢叫皮卡丘同寶可夢而用英文代替
D官方FB問答活動,D人用港譯名又可以拎獎品
唔知覆你有咩用,又寶可夢又達哥FANS
照舉小小例啦
https://lihkg.com/thread/1831243/page/10
成班八公
唔駛見都知肯定晚晚屌唔同女既遊戲台中上型男
點撚樣名偵探
收皮未
叫聲大佬吠兩聲好似個小出乜撚柒咁就上到啦
擺低電話敢唔敢
我都想睇下你呢d上到網都要認人做大佬既社會垃圾係點撚樣
一個男人既存在感唔係比一班網上毒撚認同
又或者比幾多個毒撚仇視
而係現實比幾個多女人愛戴
不過都係廢話黎
呢個post包括埋你在內應該個個都知

如果你係個中上絲打講呢句就真係幾有殺傷力
拎本存摺出黎,望清楚個數字,入廁所照下鏡
再唔係打開部switch 睇下自己咩球
衡量下自己值幾多先好講呢句啦
邊撚個呀
你呀
我屌你老母臭西呀弱短仔

不過都無錯
弱智人士條撚都唔方長

好笑咪笑囉
唔好笑自己講完都唔會笑啦
例如你老母係雞,好唔好笑?
我就覺得唔好笑,你係咪覺得好撚好笑
一定要其他人講先可以笑?定係笑都要你大佬批
咁呢到班米9型毒撚應該成世都唔駛笑

https://lihkg.com/thread/1722834/page/32

鬼斯通點進化做耿鬼?
通訊交換
喂巴打,你覺唔覺得係到引戰呀?

超級毒能

2019年11月15日 17:37:40
顯示更多
條柒頭Block撚左佢算啦
見到講寶可夢就想嘔
上連登仲煩過玩寵物小精靈pokemon
唔岩傾又嘈
無不推文又嘈
block左仲要講出黎唔知搏咩,係咪要比個叻你頒個獎比你
以前連登出名就係自由,而家變到

我入黎打機係咪要老奉同你傾政治
呢度係好反感D人講寶可夢 標題亦都好明確咁叫人用不推文回覆 如果你唔鍾意呢D咁小既要求 可以出去開個新POST搵人同你傾 呢度冇人歡迎你 好行唔送
我上開台灣論壇,個個都叫開寶可夢
點解咁反感

https://lihkg.com/thread/1818900/page/11
飛台北都可以睇晒成套pokemon detective
又去食台妹
食屎有佢份

超級毒能

2020年1月11日 03:25:25
屌你老母任天堂
巴打又歸位
咁唔尊重叫「巴打」?
人地識你老鼠呀?邊個係你巴打呀?
唉算,就當我塞錢入你袋
用「巴打」係到好易得罪人,稱呼我無問題唔介意
但對住其他人用「大佬」就最穩陣

超級毒能

2020年1月11日 03:27:39
有冇大佬幫手換鬼斯通進化
呢位巴打就醒目喇
但可惜玩錯GAME
如果玩傳說應該早就上左top50,
carry學生妹上分日日有得屌
仲駛係到叫人大佬

超級毒能

2020年1月11日 04:27:41
顯示更多
呢位巴打就醒目喇
但可惜玩錯GAME
仲駛係到叫人大佬
傳說
係都打LOL啦
我連佢係邊個都唔知
佢做乜春?
人叫你block你就block
block你老味咩
想知唔識解block睇
不如叫人養埋你啦

超級毒能

2020年1月11日 04:31:36
有冇大佬幫手換鬼斯通進化
呢位巴打就醒目喇
但可惜玩錯GAME
仲駛係到叫人大佬
傳說
係都打LOL啦
寶可夢只有同傳說一戰既實力
我是但用左半粒鍾係GOOGLE到搵
因為我好早比佢用黎引戰,所以好早BLOCK左一早睇唔到佢UP咩
整係知佢係開POST冇耐一直入黎戰鬥到依家
有心想知更多由post 1開始追,因為太多不能盡錄
整係知得閒入得引下戰爆下粗
又live咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞