羽絨/風褸/旅行用品討論[17](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我上次滑雪係 薄身保暖內衣, 薄笠衫, Atom LT, Theta AR 已經夠暖. 約0 度.

不過一定要郁住先唔凍
我虧,要著better sweater + atom lt 先岩岩好覺得atom lt 幾易入風
小店 或 去日本

咁多位Ching點睇The north face哩件Climb Light
3L加上價錢唔算太貴
好想叫朋友幫買 但又唔知自己應該着咩s定m
LEAF atom lt
Is made in canada?
家樂坊backnature
ATOM LT 就著得多啦, 著到悶啦

我想問下有冇人買過下面呢2件
請問同 ATOM LT 有咩分別?

PROTON LT HOODY
NUCLEI FL JACKET
C記Arcteryx 由35%off 加到40%off用code再9折
想徵件leaf atom lt, xs size

https://t.me/chu2001
想問 知唔知邊到有atom AR試
去左幾間都只係得atom LT
定係唔洗試直接買atom AR s碼就得(atom LT試左s碼fit)
真係唔好著太多 熱死
歐洲興一件打底 羽絨中層 加雪褸
日本興就咁打底同sweater/hoodie
我玩咁耐 通常一件smartwool baselayer
求其nike 高領zipup 如果熱既話 (日本0度)
如果凍既就厚既高zipup (日本-10)
再加件雪褸

不過頭笠個啲好梗要 落雪/大風既話
會刮面好凍同好痛
請問 Kappa hoody 著 S 定 XS ?

Atom LT 著S (裏面可以著衞衣)

171cm 70kg Chest 35“
我上次滑雪係superwarm底衫+R1+beta ar,負2度
但我驚再凍啲唔夠做
Kappa 最細得S
我同175 75KG Atom LT 著M
Kappa 著S
firebee 你唔會係香港着到. 不過, 係靚既我唔否認
諗緊gamma lt,但上網search隻色好似同張相唔同,叫Odyssea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞