羽絨/風褸/旅行用品討論[17](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
羊毛襪邊款/牌子好
依件新款防水 jacket 都幾靚,啱哂出街,有黑色,但個logo都係print上去

FRASER JACKET MEN'S USD$499
香港行價應該要5K

風褸都有新款,再簡潔版,logo都係繡上去
KYANITE LT HOODY MEN'S USD$149
香港行價應該要1.5K
依件野好似R1
DELTA MX HOODY MEN'S
USD179, 香港行價估計要1.8K

R1
NUCLEI FL JACKET MEN'S
改款
USD $ 299.00

GAMMA SL HOODY MEN'S
USD $ 225.00
個款同LT 好似,只係薄版左,不過啱哂香港天氣著

黑色都有興趣
對呢件有啲性趣
有冇巴打可以比較下佢同atom lt
係咪剩係多左防風?
campsaver 唔直send hk, 要轉運
得,但依家bnc 好似hidden 左address
多左 防風 同 可接細,其實幾有用
bns 爆到七彩 我諗至少三月先送到
proton lt唔係好啲咩
依家個價平過black friday
仲有10% off code 用到
ching會唔會買?夾單OK?
tg: hongdonald
唔啦,我集運都唔知等到幾時
我預等一個月先黎到香港
但我買左黑色atom ar hoody
有一件好鮮色既ATOM LT,
諗緊買多件ORION 色, 定係買多件ATOM AR好,
但係打緊呢個回覆果陣,已經無哂ORION 色

想問問....AR 佢係Regular Fit, 會唔會大得好誇張
因為我KAPPA HOODY 著S, ATOM LT 著M
AR係咪應該買番M都可以?
Features of Arc'teryx Atom AR Hoody - Mens:

但POST頭講AR 唔係講唔防風?
青會唔會夾單?我等得耐都OK
wind resistant 唔係windproof
買s同m都ok,唔會好誇張
建議s
想問beta sl 同 zeta sl 分別大唔大?
campsaver 見到zeta 冇beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞