羽絨/風褸/旅行用品討論[17](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
巴打LT gen 2著咩size?
諗緊S定XS
thanks

我beta AR 著 m size 我諗要試真D, 始終件野唔平
我著L
基本上全部7折
入左件Houdini 同 R1
arcteryx 著XL??
都係L
今日又可以著 hard shell 啦
有無巴打研究過美版montbell? 好似得美版有pit zip

e.g. https://www.montbell.us/products/disp.php?cat_id=25013&p_id=2328174&gen_cd=1
Storm Cruiser 日版 20800円
美版 299 usd
為左pit zip 加1000蚊hkd會唔會太貴

我自己都對美版 versatile 心動
日版無pit zip 同 hand pockets
美版2樣都有
不過 16800円同199 usd個分別令我猶豫左好耐⋯⋯
ATOM LT同SL有冇巴打都有 可唔可以講下分別 推薦邊件多D
屌 我之前上arcrteryx 官網諗住整件beta AR
填晒野佢覆個支那上海contact 俾我
有冇人知而家仲有冇得維修? 6-7年前買, 無單

Torrenshell好似出左隻3L版,同舊版2.5L有咩唔同?
Versalite已經夠做,又輕d

下面隻色幾靚但官網睇又無⋯
心動想買下atom ar, 但知唔知香港邊到有得試? 好驚錯size
請問可唔可以將75%消毒火酒直接噴落patagonia torrentshell?thanks
炮仔
請問一下 zeta Lt jacket同 alpha al jacket 有咩分別,淨係知zeta嗰個親膚啲但價錢差太多...
alpha真係for爬山用,短d修身方便活動,無hand pocket 但肚位有個 V 字袋方便單手攞野

仲有alpha耐磨好多,因為預左比石刮
thx bro 咁zeta lt usd339算唔算抵買 定等下先
如果有Ching 想買Arcteryx Beta SL Hybrid Men
S size, 顏色Tui
可以搵我:https://t.me/mads789
買左唔係太啱size全新有單(from OutlandUSA)
2300HKD
上網見唔到有atom ar
如果正價七折或以上都可以
我都買咗件風褸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞