又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
唔該哂ching
我覺得ok, 始終有香港保, 呢 part 都值 $500
但喺ssd得128gb
想入手一部文書機,睇片打下文件,但想要輕身啲嘅方便帶返公司
acer swift 5
因為我而家考慮緊msi gf63
咁ching覺得兩部邊部抵玩d
ssd喺512gb+1tb
卡咗係Package departed an Amazon facility六 、七日應該點算
我朋友話係
我想問下第一部喺唔喺玩LOL應該唔會lag
同埋我驚佢個散熱功能唔知得唔得
https://www.amazon.com/gp/product/B07VBK4SYS/ref=ox_sc_saved_title_9?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1
想買呢部 但係SSD得256 唔夠用 可以點做
ASUS話唔會幫手升級
小弟想買部打機,主要想玩re2同埋3加其他3A大作,畫面希望有中,打得順,budget 15000-10000,有冇好介紹
想買部可以打到CS GO, 有無邊隻平notebook推介?
自己買隻SATA 2.5” SSD加落去好簡單
求推介 notebook 只要求玩到football manager

而家部notebook已經用左11年

睇片只可以睇睇到720p

Budget希望6000左右 有冇可能?
上面果部5500 Acer
有冇macbook會平d?
加HDD得唔得?
係咪跟呢條片做就ok?
https://youtu.be/L2TJP_aCQ-U
一買返黎 開箱升級又會冇左保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞