又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
其他牌子名spec既機 應該可以平差唔多1/3至一半
除非你鍾情個牌子,否則無乜理由用千幾蚊買佢
可以接受到啲缺點就用

very warm CPU temperatures of >90 C when stressed
-
poorly calibrated display out of the box
-
bass reproduction could be better
-
average WLAN battery life
-
slow Toshiba NVMe SSD
-
average contrast ratio
-
slow SD card reader
-
small clickpad
最近部mac比左呀妹想換電腦,各位點睇MSI prestige 15。
落腦場撚過實物,都幾輕身。
有冇巴打係amazon us落單俾佢地要求驗證信用卡?

我填資料都係填真實資料

Send埋張卡同銀行單俾佢幾日都冇回應
呢個時間出機好唔好?
定等amd出新U
tuf 估計賣幾錢
有冇asus i5 8gb ram, ssd 1.3kg樓下推介, budget 4000左右, 文書用
10代i5,有咩高cp推介
歐洲果邊有價 最平4600h+1650好似千幾歐元 應該美國都要1千美金
G14都好似有消息 不過都好貴
希望可以快d有實物評測
我都等緊ge66 ge系列鞋熱係咪麻麻?
大約係幾時?
3月尾?
但好似重未有發售日期
係要幾日的 可以online chat吹下佢
都三日了,得啲罐頭回覆
ching平時有咩用途
輕嘅其實ipad都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞