又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
唔該巴打 即係加個鴨記轉插 就搞掂
怕麻煩就買線
唔怕就插頭就得
但留意下電壓係咪包含240定220
咪短路嘅啲就唔抵
2月頭係BestBuy用800usd買既HP Spectre x360終於到手

10th gen?點解咁平
係,10th gen i7 8gb ram, 2月頭bestbuy無啦啦劈價
入面 $9998 喎 🤔
用code可以5500
ching覺得性能o唔ok
咩code ? 可share ?
想問有冇保養?插頭要轉插?
佢白色情人節做緊優惠
打45OFF就得了
咁師兄對呢部有咩睇法
https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B07WC92ZGF/ref=mp_s_a_1_5?keywords=msi+gf63+thin+9sc&qid=1584139600&sprefix=msi+gf+63+th&sr=8-5
小弟對電腦唔喺好熟,主要想買返部打下機,最好用返幾年
最好唔多過8000
而家通常都係打LOL 不排除遲d會玩其他game
所以都希望部電腦嘅性能唔好太差
唔該哂ching
因為我有fd啱啱買咗呢一部
而我上網都見好多人話呢一部性價比高
所以想問下ching意見
唔該哂ching先
如果喺黃金買 會唔會差唔多價錢
因為我傾向喺實體店買 有咩問題可以即刻去果到搞
如果我呢d新手買喺唔喺主要睇CPU同埋ram
ssd 個gb數最主要有咩影響
無知一問gpu係咩嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞