又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
Asus ZenBook 13 Ultra-Slim Laptop, 13.3" Full HD Wideview, 8th Gen Intel Core I5-8265U, 8GB LPDDR3, 512GB PCIe SSD, Backlit KB, Fingerprint, Slate Gray, Windows 10, UX331FA-AS51 https://www.amazon.com/dp/B07QXKW89P/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_jXrpEb380Y5HN

岩岩買左呢部
想問都電壓方面係咪用旅行轉插就ok?
macbook air
可能飛緊
2019 華碩 TUF 17.3" FHD 遊戲筆記型電腦,AMD Ryzen 7 3750H 四核心高達 4.0GHz,16GB DDR4 RAM,512GB PCIE SSD + 2TB HDD, GeForce GTX 1650 4GB
65拆 US $950合理嗎?
巴打們
見Asu’s gaming 有好多選擇,想問邊部好?
想要around 15寸,i7,16gb ram
budget 5-7k

多謝
搵文書機留名
想問火牛係咪要自己配番個香港3腳頭
請問asus amazon係咪香港有得保,想買14"四千樓下有無好介紹
唔夠錢
呢個睇頭post
講到口臭
有,不過要睇銀行批唔批
到到賣既貨都唔同,佢有寫咩就送咩
牛到時你到貨黎配返條線就得
就係無先問
冇?盲架
多唔多人買三腳
定加轉插 我用緊轉插
見asushk個牛四百幾
多事啦你,唔係問你嘢
寫到咁清楚都話睇唔到要人餵你
你同啲廢佬有咩分別啊
唔熟電腦野有冇巴打介紹下(主要玩csgo,apex)
如果細隻果d冇得拆線就轉頭啦
150W果d可以淨係換條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞