又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有無人用spectre x360
不過不失 6千頭有10代i7
邊到有6 千頭?
我指最新個部
amazon 8代i7 renewed 都要6100, 6千頭有10代i7
問題係好易過熱 明明摸部機唔算熱都會行reboot
amazon有無新個部買?搵唔到
想要amoled 4k
機身無花 係無左個火牛
呢個價真係有啲怕怕
[url]ASUS ROG G531GT-BI7N6 15.6" FHD Gaming Laptop Computer, Intel Hexa-Core i7-9750H Up to 4.5GHz, 8GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650, 802.11ac WiFi, HDMI, USB 3.0, Windows 10 https://www.amazon.com/dp/B07RKSNCT6/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_KUtfEbQJRBF3B[/url]

呢部點睇
Anazon寄香港個priority 寫10號星期五到20號內會寄 真係會要你等到20號?
鍵盤手感好唔好 彈唔彈 我都想入返部
鍵盤手感算係易接受 用過XPS Razer MBP 鍵盤佢手感只差過xps少少 不過有numpad 同埋個layout更順手

利申用開MX銀軸
試手感可以落高登 有實機可以試
sofar ok
平版睇野可以掉走部ipad
ok輕簿 喇叭比想像中好聲

係衰關唔到過熱reboot
試過razer覺得佢鍵程太短 無咩手感 呢部似razer個種鍵盤?
似xps嗰款 幾好撳 razer同mbp就完全唔鍾意
想問下如果森林買 mon asus 保唔保?

ASUS ZenScreen MB16AC 15.6" Full HD IPS USB Type-C Portable Eye Care Monitor

https://www.amazon.com/dp/B071S84ZW7/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Y8GfEbQZSVT1N
黎緊新出既msi ge66,gs66轉曬用99.9wh大電
唔知巴打們 有無d 又輕又平既機推介?

想買surface go,但好多劣評話好易壞

主要想夠輕,返學做文書/上堂/溫書 上下網用
因為本身有部MacBook pro,但好重 唔想帶返學

Thanks bro
chromebook考唔考慮
Chromebook姐係好似android tablet咁?
比較想要行window
想問下巴打 部機會唔會有陣時睇片時出藍畫面 自動reboot部機
想請教巴打stress test用咩program?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞