又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
依家仲有冇免運費
想問下買notebook ram, 有冇跟開notebook 果D膠片架? 我開晒鏍絲但係背面D暗扣開唔晒...
點解呢?有乜好?
想問下有無人知而家amazon 直送 (唔係集運),送到黎香港耐唔耐?
Ram多左
Display勁左
Asus 7日收到
我之前買4日到
2日美國1日飛機+清關
最後一日派
係呢兩個月買?

2070 賣11,159 幾抵
最衰係新強貨
1月
ASUS TUF Gaming Laptop - 15.6" 144 Hz FHD IPS-Type - AMD Ryzen 7 R7-3750H - GeForce RTX 2060 - 16 GB DDR4 - 512 GB PCIe SSD

newegg 價8617 有RTX 2060, 抵唔抵? ching 有咩comment

新蛋
不過新蛋買,好似聽聞保護香港代理未必受,行Amazon買先受理,帶個頭盔先👷🏼‍♂️
同問
899都係得1650 性價比一般 雖然4600h可能贏到10代i5 甚至追到i7-9750h
想問新強貨有乜唔好
首先9750h 好熱,如果係打機多有少少頭大身細9750h>1650,枱機版1650介乎1060至1050ti中間,laptop再廢一級即係接近1050ti,有錯請指教。

我自己就會揀條link第二or四
第四部3750h+2060原來冇寫個mon有冇120or144,冇的話我就會揀3750h+1660ti 120mon嗰部
第三部 699 r5 3500h 加1650 點睇
https://www.amazon.com/gp/product/B07VCNTRG6/ref=ox_sc_saved_title_9?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
呢部i7又減到落去$800美金, 但係要成個月後先至有貨, 訂唔訂得過呢?
首先9750h 好熱,如果係打機多有少少頭大身細9750h>1650,枱機版1650介乎1060至1050ti中間,laptop再廢一級即係接近1050ti,有錯請指教。

我自己就會揀條link第二or四
第四部3750h+2060原來冇寫個mon有冇120or144,冇的話我就會揀3750h+1660ti 120mon嗰部
第三部 699 r5 3550h 加1650 點睇
睇你做咩多,打機玩開咩
睇下YouTube 玩下 lol 多, 最緊要玩到 穩定60fps同唔怕熱到lag
定係750 轉返i5 9300h好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞