又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
打code加睇片多
希望電量大d 因為多數都拎出去用足一日
1000美金左右有咩推介

邊部抵屌D
i7 i trust
點解無乜10gen U機揀?
Ching對台灣牌子有情意結?我唔太熟
其實技嘉仲有個series叫aero 性價比幾高
如果接受到1349usd至少可以上到1660ti 甚至係2060 或者比多少少上2070
如果有興趣仲可以睇下ASUS zephyrs同msi嘅gt gl ge呢d都有17吋
多謝你先,我再study一下先
amazon 買左
成個星期都未出貨 正唔正常?
asus 230W 火牛壞左
一年保養期內
有冇得換
我就係驚出唔到貨
所以冇買
見佢全部都顯示12月先到港
同問
我見好多都係咁 應該同太多人買口罩搞到爆倉送唔切?
好似又見到幾間可以3月5送到
我一月頭買都係顯示十二月31
咁而家送到黎未?
FREE Shipping?
一月中已經黎到
係free shipping
Thanks 巴打
好正常
1-2星期出貨
出貨後~2日收貨
到貨後只要入MyASUS登記產品就ok
MyASUS入面見到你部機 & IMEI no. 就得

我隻 230W 火牛前日壞左
琴日去華碩(香港)皇家俱樂部都換到
有冇人部電腦用用下突然會啲制會變咗alt+
但重開就冇事
型號:asus zenbook ux533
想amazon 買 Acer呢隻有冇得好似華碩咁
有壞拎去香港代理?
https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/product/B07KGC7DYP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A18RSW2ZEV166G&th=1
想問下如果部機唔係由Amazon做賣方而係其他seller係咪會冇左保養,因為seller會改大Ram or SSD黎賣?
請問你哋喺美馬買完laptop, 喺邊度買三腳火牛線? 喺深水埗買嘅會唔會整壞laptop or爆炸
唔想用轉插 嫌多舊嘢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞