又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
自己覺得夠用就得啦爭$4000講緊都幾多下
有無人比下意見,諗住入手
Black Friday 之前平到usd 750
Usd 890 買睇你覺得抵唔抵
加多少少買 strix g

起碼full hd. 同1660ti

$1100 左右有交易
其實如果等遲啲出新機
咁舊model會唔會有機會減下 如果唔係要等下年black Friday真係有排
Lenovo 有冇推介?大概6000-7000
無 Lenovo同買屎米一樣 自己諗
咁有冇啲薄身啲性能好嘅推介
不用打機最多都係Photoshop autocad
Zenbook Vivobook 自己搵啱款就買
呢個係技姦最大既問題
你理得人點用姐
係都要一唔插電就鎖速
咁貴
2手都12000做曬水魚
全新最平$1699. 2手like new $1450 唔覺係水魚。 來到同全新分別唔大。
買左咩spec amazon買?
啱啱行百老匯睇過實物zen book 14都OK
仲睇埋HP x360反光反到阿媽都唔認得
(重睇埋隻Lenovo T 490)
2060 144Hz

其實就廢事煩 直接港行 價錢唔差幾多
想問下買有全球保既NOTEBOOK,但係又想加SSD同埋RAM
咁點解加又可以KEEP住個保用
新代理連aorus 17都有做
最緊要價好吸引
因為保養範圍內囉

不過問真佢保先好加 有誤會就唔好啦
其實我唔算裝左好多野, 但唔識重裝windows
ASUS VivoBook 15 Thin and Light Laptop, 15.6" Full HD, AMD Quad Core R5-3500U CPU, 8GB DDR4 RAM, 256GB PCIe SSD, AMD Radeon Vega 8 Graphics, Windows 10 Home, F512DA-EB51, Slate Gray https://www.amazon.com/dp/B07QQB7552/ref=cm_sw_r_cp_api_i_9pFdEb0E2F2HM

amazon買多咗部
原價放 有人要嗎?
windows手指開機 跟指示重裝好難咩...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞