又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
唔記得同你講前日已經到咗,
比預期快咗5日

你有啲咩想知?
主要都係想知打機效能如何 玩啲大作會唔會唔太得 同埋散熱嗰啲呀 風扇嘈唔嘈囉 同埋想問下Ching 會唔會都重裝Windows
amazon 買左華碩
保養使唔使登記?
跟住一年內有壞拎上香港代理門市對嗎?

想問下呢部買來行Autocad夠唔夠 for 平時返學用
想買部輕身
唔打機
睇下 youtube 相片管理
唔使太貴

開關機爽快有咩好提議?
想有 touch screen
同埋個 鉸可以開大啲

係咪 Asus flip 好?
定係 Samsung notebook 9 pen 好?
hp spectre x360
有無i3 notebook 12吋-14吋 可以介紹下
(主要用黎做文書野,上下網咁)
Ching
你的建議真係好 (貴)
dell inspiron 5481點睇
我成8年都仲未換notebook
好想換但無藉口
1366x768 接受不到

FHD 最基本
我部 desktop 死先至諗買機咋
你話唔洗太貴
黃金邊道有cool pad 買??
呢個得唔得
https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/notebook-cooler/notepal-x150r/

想要兩個大風扇但佢又冇
請問一下,
2070, 2070 max Q分別係咩
想買部gaming laptop
我唔啱
我筆直希望8千以下
想問大家係咪都係揀直送香港既notebook先買?
之前睇到一個post話集運amazon notebook結果唔見左
個巴打話跌錢追唔番
出面其實有post
6000樓下打機做野兩用有咩推介
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07QQB7552/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

新手請教呢部個電壓係100-240Vac,喺香港用有無問題?係咪加個轉插就可以直接用架喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞