又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
文宣嘅話 i7-8750h 同 9750h 大唔大差別?
當GPU 一樣
追post見到唔少巴絲話而家啲機得兩三年貨仔,想問下文書機(主要只係用office,但工作需要同時開住好多個file,想multitask都可以順少少)有無耐用啲嘅機款推介

身邊所有舊同學同埋同事都係macbook,但自己唔係成日用,唔想買咁貴嘅機
買啦 驚閪
咪咁啦師兄
100至240 即係全世界都得
唔使轉電壓
上amazon睇下spec再拎啲model上黎討論好過就咁問
唔該哂 定係要至少1660TI 先搞得掂
夠啦
打爆ram佢好過
平時會係買Ram自己加 定買佢個d打爆ram既款?
買完自己加
想問早一年係amazon買左部asus
可以搵返香港代理整?
有冇人覺得icelake video driver有問題播youtube 有時會分咗兩層顏色咁
[img]https://na.cx/i/Y6kFz8h.png[/img想問下呢隻冰河藍有無邊到仲有貨 上amazon都唔見有
隻冰河藍好靚 想知邊到仲有貨
[img][url]https://na.cx/i/Y6kFz8h.png[/img]
想問下呢隻冰河藍有無邊到仲有貨[/url] 上amazon都唔見有
隻冰河藍好靚 想知邊到仲有貨
或者有邊隻可以推介 有時返工無野做想拎返去打機
玩lol 或者 dbd
要求唔高 見呢隻得1.9 kg所以想買
GF63散熱差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞