又係時間推吓Amazon 平價notebook (23)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇人試過等好耐都未等到
ships from and sold by amazon.com
第一次買想安全啲 而且見過往價格amazon最平
其實係想要240hz
但係佢得1660ti同2070有所以先要咁貴
如果佢2060有我都買咗
144hz 同240hz 你唔係鷹眼真係好難睇到分別

考慮下asus strix 3. $1699 左右有
Thanks
有無人拎過去香港ASUS整過部機?
個流程係點?

四月買咗部F510UA
頭先無畫面,想問係咪print AMAZON改單去維修就得?但張單無S/N嘅?

先謝謝各位
機身會有S/N應該响機底
另外巴打買機後無上網登記?
有網上登記,想知係咪拎amazon張飛仔收據就係証明,因為張飛仔都無我個SN嘅

上埋係咪walkin上去就得?要唔要預約先?
想問定先,見佢CS要星期一先有人
拎去荔枝角果度

佢check到你幾時買的
個adapter條線斷咗,邊到有得買個新
Thx Bro
咁星期一walkin, 估唔到咁快壞
問一下 9750H 我uv得140mV cinebench r20 有3134分 算唔算靚u?
睇config MSI 個部好少少
但係散熱各方面黎講就asus 好少少

我可能都係會揀返ASUS
巴打你搞到我有啲心動想買
聽日除夕有冇機會再平?
加晒價啦
BF賣$599
依家$697
無,等下年black friday

雖然無599,但宜家697都好似係好抵買
呢部已買, 開心使用中 (暫時)
想問下呢部好唔好用?
Asus TUF Gaming Laptop, 15.6" Full HD IPS-Type, Intel Core i7-9750H, GeForce GTX 1650, 8GB DDR4, 512GB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 5, Windows 10 Home, TUF505GT-AH73 https://www.amazon.com/dp/B07VCNTRG6/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dbAcEbQ5M5E8S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞