[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
打漏咗隻字*似有9.7mm
sensor 痴咗油就會差啲,抹吓先
準備買a6400,去邊到買比較好/有著數多野送?
去錯區
唔明點解話認唔到 10次有9次ok
利申:左食指
裸機都係?
係咪試埋重新錄指紋都唔得?
sony 有得得官方換電?
左手食指reg3組
右手指公reg2組
唔太舊嘅機,換就多數有得換。不過過咗保就多數要先收檢查費。未過保就小心TSO班人屈客人為
錄新手指紋會唔會靈敏番?
自己換有冇?
search ifixit 竟然無
你自己換?
邊部機?太新淘X未必有得買,再唔係去出面啲修維鋪,黃鋪去整
Reddit見人話XZ3 XZ2P XZ2 XZ2C都有Android 10 OTA啦 唔知港行又要等多幾耐呢
一個月內?過農曆年前得唔得?
不過有回報話個更新不包Gesture Control
Here comes your very first look at which I assume will be launched as #SONY #XPERIA5Plus!
https://twitter.com/OnLeaks/status/1214207724487094275

https://www.youtube.com/watch?v=8KQRYasJYlQ
Roughly 6.6-inch flat OLED display
Dual front firing speakers
8MP selfie camera
Triple rear camera + ToF
Side mounted fingerprint sensor
3.5mm Jack on top frame
Boxy metal frames
Roughly 168.2 x 71.6 x 8.1mm (9.3mm including rear camera bump)
係咪叫xperia2/3似過叫5plus ?
如果以部係 Xperia 1
邊框係平,唔係曲
好正
2020年將至,各大廠商正積極研發新產品,為求準備明年手機市場的大對決。日前網上流傳一張Sony的產品路線圖,指Sony將於明年,推出四款旗艦規格手機。當中最受觸目的,莫過於旗艦手機Xperia 0。近日就傳出Xperia 0的相機鏡頭將採用Sony專用感光元件,而且更會於MWC2020期間登場。

據外國科技網站Android Next指,Sony將會在年初宣布,推出4款新手機,包括Xperia 0, Xperia 1.1, Xperia 3及Xperia 5.1,預計在明年8月正式開售。 據消息稱,Sony將會在MWC2020期間,推出至少一款旗艦手機,有傳將是Xperia 0。
我部1唔知係咪前嗰排跌過幾次
lag得好離譜
開spotify聽歌都聽唔到,ig line whatsapp fgo都lag
仲lag過我部z5p
Z5 個 design
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞