[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
所以除非好講求靚mon,唔係855年代 s10+ 6000左右入手秒殺大部份對手

唔算太出眾但認有嘅元素 佢都做足,尤其s系終於肯換上大電
pixel唔多RAM,新機賣幾錢?
S10+ 仲係慢叉
香港有賣先講喇柒頭
同埋我而家同你講緊消費者要d咩
所以點pure法都唔係android one
慢極咪同xperia 1一樣18w
咁xperia 1叫唔叫慢叉
pure過官方
所以我換咗iphone 11
部xz2留嚟打機
我都頂唔順換左11promax
睇死sony黎緊新機個相系統又係未寫好就出街
你同支為機比咪慢叉囉,整大粒電 等中高量用家都可以用足一日仲實際
殘障自動hdr幾時肯改
現今手機界,好似係啲廠逼消費者要乜。
香港市場咁細,公平啲睇啦!
香港都有平衡進口商架,無代理無售後都賣咁貴,咪仍然有人買pixel。過隔離睇?從來都無點提新機咁少ram,用落會點點點
S10+唔係QC2.0最後一批三星旗艦咩? 好係都無18W
我留左xz2p睇片,個mon認真無得彈

做主機就不了,64gb根本唔夠用
S10係通食qcpd
同埋嚴格來講xperia 1都係得15-16w
屌xz2p最撚廢就係個變色芒
吓?你重溫咗S10系列三子嘅充電規格未
845機,xz2p xz3 mon已經算當年內最好

支為 p /mate 機啲mon垃圾到仆街
睇錯
不過分別唔大都係15-16w
都係你口中既慢叉
Xx2p呢塊垃圾變色lg rgbw都叫好
Xz3最多叫正常咋係amoled入面
S9呢 (4GB RAM嗰部)
我曾經用過幾日,個QC2.0速度真係慢過我依家用緊部Xperia10 plus。你話S10嗰代嘅QC2.0有幾大進步? 部機根本限制晒充電速度
reset完正常返
xz1 note9 都有用
都唔點解會有人叫人買sony機。。
笑左 本身原生android都殘缺,
佢計原生android有用既野都閹埋。
xz1 note9 都有用
都唔知點解會有人叫人買sony機。。
笑左 本身原生android都殘缺,
佢連原生android有用既野都閹埋。
第一部我想快快手換既電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞