[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike

20-30%好去充電
無人叫你成日咁做
Sony 手機用戶可透過撥號頁面,輸入 *#*#7378423#*#*,進入工程模式,在「Service Test」內選「Battery Health test」,可查看手機電池健康狀態
1.del app重裝
如果洗完機都係咁應該要準備換機
似就死記憶體咁
中階廢+貴
高階overprices
買機預幾錢?
講定你聽先,Sony手機電量係幾大缺點
$4000內公司機,要單手好握 機身就揀Xperia 10(二千頭左右),有時公司粗用又裝到文件apk。Sony都係叫你揀呢部。
但你話打機都要有啲性能,咁你睇睇2018年Sony啲旗艦機你會睇得啱,有可能大鋪under $4000
我記得iOS 都可以就咁裝ipa,唔知當internal app 定testing app咁做,不過買部後備機都好既,可以用黎裝平時唔會dl既垃圾app
咁多位師兄,我x1用 sony c600n ,但set極都係sbc改唔到aptx...點攪家..
去旺角星際買有$4780
想問升左android10 無左人面解鎖?
部機嘅機錢有冇得claim 先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞