[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
咪係 好反智
等於三星出部S10e+
同S10差唔多大
但明明呢係系列就係主打compact機
X5 特徵係細部,你而家又整個X5 plus 出黎,仲要大過X1? D定位好亂喎,一係改第二個名啦
D定位亂咁黎
當初話係X1 compact
正式名字爆料大神話:等官方講
聽歌如何?
塞高階料落去做1+好過
部X1個指紋係咪已經唔洗諗架啦
岩岩出果時就買 果時個指紋廢到仆街
本身用緊iPhone想轉會 之後無耐又出返iPhone11之後就一路放塵到家下
更新完最新an都仲係好廢咁
點解你唔索性賣埋部x1
拎黎睇片係幾正
同埋相機好J
但家下我既用途真係得返呢2樣...
講起先留意個指紋近派好似好左,小左FAIL
http://chinese.engadget.com/chinese-2020-01-06-sony-xperia-5-plus-leak.html
忍唔住笑左出黎
"相信對不少消費者來說,Sony Xperia 5 那 6.1 吋的螢幕尺寸還不夠大"
Xperia1死既????????
engadget都農場化?
睇到一度話根本型號未正式確定
中文engadget一向垃圾
要加分
X1 update 左之後split screen 可以玩pokemon go

之前唔係active app就唔識行
up完d電倒水咁倒....
X1 android 9 最後個版本好核電, 唔小心升左
X5 android 9 最後版本都好慳電,唔捨得升
英文都不遑多讓

https://youtu.be/is5bVqlTkMQ
X5 個指紋係咪都係咁廢?實際問題係點
邊度仲有x1個原裝flip case?
第一日用sony 野?
睇下佢d 耳機名先啦,比人話左咁多年都用水蛇春咁長既名
同埋呢部機,相機硬件上好似零進步
都唔知係咪順手清上用剩既三星mon 同cmos

下一個三叔發佈S20 , 一億大cmos 影相再次吊打其他機,仲要係小米note 10 個粒cmos 改良版

依家小米note 10 個粒 已經吊打埋deep fusion 既iPhone, 細節上完全唔同層次

sony 幾時生性 用大cmos,明明岩岩出左粒6400萬
好似無提過像任何硬件規格,靠估都要搵位鬧精神好緊張?
部機未出d spec都未清楚
有無人試過部Xperia 1係咁reboot

開機用一陣就reboot 提示燈會閃3下紅色

已重新刷過個系統都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞