[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
反正出舊屎出黎都有人幫手埋單
使咩整咁好,變左真死忠向產品
佢太少款同開賣地區太少
部機冇賣點多地方賣都冇人埋單
咁你都要俾少少時間重回正軌 當初俾十時裕樹玩死 Cut晒啲R&D
你知宜家部新機係咩規格咩賣點呢咩?做咩你咩風都未有已經撥定冷水?
而家cut得仲多過之前喎
我講事實姐
冇期望就冇失望
我會認為宜家係穩咗收支先做返上去 同之前BRAVIA一樣 以前BRAVIA沉淪嗰排都係出貨量大跌Cut晒啲款 但之後後勁有返先衝返上嚟 我見佢開始出返啲平機係日本 應該會衝返啲出貨量 俾啲時間佢啦 你係咁屌都無用
咁你可以選擇唔出聲 直接無視咪得
BRAVIA搵到佢既賣點
專攻高階時場
競爭者冇咁多同咁好質素
Mobile真係間間都好過佢
L豬?Sharp?支那機好好?
屌米d平機相機都玩殘Xperia 1喇
真係咩… 我又真係唔覺…
xperia1個mon好靚 4k hdr oled
不過21:9呢個ratio差咗啲
利申idog
所羅門之巴對 sony死心了
死心唔緊要 轉會有幾閒 問題係佢瘋狂追擊同佢之前盲撐風格簡直兩極到痴線… 講真係咪有精神病
部Xperia 1用得耐真係會變sony hacker
靚但唔夠光
Hdr mode係廢,根本冇調到
我覺得個指紋Sensor對比XZ Premium嗰陣真係扣咗分 不過其他嘢都OK
換一部三星旗艦,包你唔會用返Sony。
係你要求低
芒唔夠光/hdr廢
相機處理耐/死app/影出黎一般
拍片冇4k 60/eis
電中下
指紋廢
除左樣之外真係樣樣都有得屌
三星啲機用一年就漥真係咪搞我
部Xperia 1用得耐真係會變sony hacker
我覺得個指紋Sensor對比XZ Premium嗰陣真係扣咗分 不過其他嘢都OK
換一部三星旗艦,包你唔會用返Sony。
三星啲機用一年就真係咪搞我
我朋友就係用完xz後唔轉Xperia 1,走去轉左s10+
完全冇投訴
好心你唔好有個固有思維
其實我有買三叔平板 裝勁少apps都窒 仲要未夠一年 唔係固有思維 係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞