[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
發布時間可能舉辦單位規定
但係可以學apple咁漏出架嘛\/
日本仔做野好撚死板
基本上都唔會改
想問下XZ2P升左10仔之後wifi/網絡連線係咪有啲問題?
我果部成日連左線但好似load空氣咁

爬左幾頁post見到原來有人個mon同我一樣成日幫我鳩禁制
之前上網搵過睇下有無人都係咁又唔見有人講
仲以為剩係我果部有問題
好彩果陣預購送多一年保養
遲下上銀城換左個跳制mon先
x1 x5 香港咁耐未有 55.1.a.3.49 update
台灣M01有講過,爬香港論壇,有時好野都未必會知
大家真係可以放心
Sony mobile連瑞典個研發中心都cut埋
只會越來越冇野睇
你又話有一直以來嘅疚病問題,呢啲疚病唔係呢間研發中心整出嚟?依家無埋疚病源頭,咁好事定唔好事呢 其實?
sony mobile係咪就執
不嬲無咗Sony Mobile好耐㗎啦 宜家整合咗落消費電子業務度
請問Sony機有無動態相片功能呢?
如有,備份到Google photo之後係咪可以正常睇得番動態相片呢?
相機,影音,手機三合為一
瑞典個研發中心一向係搞系統軟件同機身內部設計
早2年開始炒曬機身內部設計個班
而家連寫系統個班都比人炒埋
得返日本撚屌設計同寫
啲疚病咪一掃而空無晒囉,好定唔好吖?
乜撚野疚病呀,你知唔知自己講咩
一路都係日本設計瑞典軟硬件架喇
係早2年某人要整死sonymobile先搞個瑞典設計出黎
我無睇錯,你係咁打瑞典硬件 你經常提到嘅萬年疚病,乜唔係軟件方面問題?
黎緊日本仔做問題會更大
你想做乜野官? 俾個官你做
反正香港政府咁多廢官,搵你頂替咪啱囉
點解部x1 用咗半年就開始 lag 機,之前用二部 HTC 都未試過
Sony 係咁㗎啦,就算佢畀到 UFS 2.1 同 6GB LPDDR4 RAM,都係會窒到成 pat 屎咁,系統調校得唔好,所以一係接受,一係轉機
同你講真係曬鳩氣
無錢係咁cut cost既部門係咁整舊屎出黎仲要出咁多機
好心集中資源一年做一部咪算囉
好過而家唔上唔落
人問題好似
無限LOOP
呢種情況更加要做一部好機出來
cut cost來續命最後只會CUT埋部門
唔好話sony mobile呀
成間sony所有部門都cut緊cost
因為現任ceo係財務出身唔係技術系出身
唔知點解近排間唔中 X5 個主頁底 dock 果排 app icon 撳極冇反應
navigation bar 又冇事 要 restart 部機先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞