[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
Xperia 10 Plus
我喺X澤同衞X都唔見有, 又唔想去細舖買
有冇問啲staff ?
Sony除咗旗艦叫用得
樓下都係垃圾
比3000去買垃圾係咩玩法
唔買sony, 咁得三叔同大陸牌子揀咋喎
Xperia 1有gcam未
未我下個月再黎問
話說早三兩個月老母要我幫佢買部機比大陸親戚,
買左部Xperia 10比佢拎上去
老母話大陸親戚見到Sony就牙痛咁聲

大佬呀,唔要大陸牌子,唔要三叔
唔買罪大唔通買HTC 牙石咩

之後咪又係照用
三星新平價機屎過當年c9 c7 c5..
總叫中階機仲可以升級去android新版,其他HTC同ASUS你唔洗預會有得升
有舊版
強國生態要買強國機
太多毒瘤app
同埋而家連用2000都買到行855既強國機
用3000買部垃圾636玩鳩自己咩
An10冇左
轉左外國公司
而家戴保護套幾乎sense 唔到指紋
唔戴就百發百中
仲有
呢度有冇人用WF-1000XM3
想知連Sony機好唔好用 見隔離post冇乜人用Sony機
個an10 update真係唔撚掂

打粒拉all star會窒聲,洗完機冇改善仲嚴重咗
啱先有吓跳撚到
部X1升完and10之後netflix睇唔到HDR嘅片
有冇人都係咁?
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
咁大滯

等我仲諗住買X5
bug黎 等Sony update
我有另一隻驚本來冇事
洗完機之後都出埋事

Btw我呢部係xz2,x5未必有問題
sony 下代拍片係咪正式比Samsung 吊打
8k 24fps 學足你玩pro video mode
就算唔計8k , 可能三叔新機拍4k 都係由6k/8k oversampling 出4k

希望罪大生性, 下放animal af 起碼可以影下貓狗
同埋希望真係識用下snapdragon gpu 幫手處理相片
都唔知係咪剩係識用自己粒bionz chip 處理 搞到咁慢
pixel 人地都自家isp 都唔會咁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞