[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
又少個功能
幾千蚊買部機返嚟,越用越少功能
好多人都知重新整合去一個部門,無必要嘅部門要摺好正常,納入相機部門,你覺得嗰一個部門會蝕錢?
你假定咁多野,咪建議香港留個位你做官喎,點都好過班垃圾狗官嘅
笑咗

最近開facebook嘅link 唔識自己用app開 變左用chrome開
明明set左 有無人都係咁?
去番FB app裡面個設定 係媒體同聯絡人set過一次
應該唔係呢度 我意思係開人地whatsapp send黎嘅facebook link變左用chrome開
你去部手機設定>應用程式和通知>搵Wts app點入去>下面進階>點入預設為開啟>開啟支援的連結>穩陣就揀「每次都詢問」
如果之後都唔無,咁用消極方法,就係一樣去應程程式和通知,查看所有程式,右上角 . . .裡面揀「重設應用程式偏好設定」
用緊XZ3 個相機每次重新開機先開到一次 之後就開唔到
你有啲app佔用咗相機app部份允許權嘅後結嚟
試過晒都係唔得
其他機試過條Link?
無其他機呀
算啦我放棄
唔該晒ching
我估 條Link可能就係PC www Link嚟
你咁講我又唔係咁認同 吉田憲一郎其實係之前平井一夫下屬 其實佢哋方向同策略都好接近 你講成日開源節流反而係宜家個CFO十時裕樹 係佢cut晒Mobile啲開發

吉田憲一郎反而係保住Mobile嗰個 勁多投資者俾壓力佢 叫佢砍掉Xperia 係佢堅持一定要做落去 話對往後其他部門有互補嘅作用
有分別?
有時有啲Link係轉貼去PCwww版,手機app同手機網頁m.版
睇send個人係copy邊類souce而定
吉田憲一郎緊係唔會比mobile部門死喇
唔出手機都要轉型留係度幫其他部門手
新既android walkman系列就係出自佢地手
我覺得Xperia唔應該唔出機 其實19年1同5咁分係OK 不過5如果再細部啲會有更大嘅差異性 同埋應該出返兩部一大一細物超所值嘅中階機 我真係好擔心佢堅係用S665 俾多少少誠意呀SONY…
有冇巴打知點搞
要 Sony 出物超所值嘅產品難 d wor
我都係set極都用Chrome開,已放棄
twitter / YouTube都無呢個問題,得fb係
唔知係Sony定FB問題
有傳Xperia 1.1 會拍到8K HDR 片
唔知真定假,等多十日到就知
屌咪同s20個套一樣
跟得咁貼?
連4k60fps都無有8k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞