[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
唔識既咪撚出聲喇
被坤唔好笑人啦
Nokia 808係4100萬做超採樣做500萬
姐係同早幾年sony 2000萬超採樣做800萬一樣
但而家既新cmos已經有內置2個mode
姐係可以原生輸出高像素/低像素mode
不過你條on9一定話p
白卡就睇醫生啦
睇下醫生驗下個腦先啦你
哈哈你叫我?不如你睇定眼科先
P20 pro早已經話過我知乜野料,今次只係多咗幾張。原檔聞吓相就知,12MP一定好過108萬成像,打埋賭都仲得
你有白卡?
升左10之後
最底果欄apps有些時㩒唔到
變咗拉apps畫面
冇試過

大更新就洗機重設啦
部1仔上年7月買, 冇用fingerprint一排 ,早排開翻,個成功率低到離譜
Sony要玩靚鏡使乜外求?相機部有以前買落返嚟嘅G Lens,係近幾年唔知點解無再強調啫,當年都有擺過落Xperia度㗎!
根本Sony好多嘢都唔使求人俾,係連自己集團內部都鬼打鬼啫。
Sony mobile既g lan先好笑
Cut cost用膠
我估Xperia 1.1相機應該都可以同s20+ 一戰
不過年尾應該都係比pixel 5收
事關pixel 5都換大底(起碼1/1.7”)
Pixel冇行貨

真係想屌爆Google
你會唔會諗得太美好
我預見個相機會比人撳住黎打
睇死佢連night mode都唔整
出相繼續慢
拍片繼續冇4k 60 ,1080以上冇ois+eis
唔知點解自從華為後就冇
台灣反而有得賣
Btw見人屌鳩google售後
新機壞等成售月都未換到
台灣?
係,屌到飛起
台灣有分官網同出面買
佢個問題2邊係互推搞勁耐
又要check又要等
機都未出又撥冷水 俾啲支持啦
因爲當年google買咗htc電話部門
好似話其中一個條件係要臺灣有行貨pixel
唔係調返轉 唔好出係台灣咩?係之後HTC已經無興趣玩 先出
支持左好撚柒多年
去到xperia 1都係出舊屎出嚟
好心無錢咪出咁多機喇
我覺得Xperia 1已經算進步好大 唔出你叫其他Fans用咩機?講真 佢唔賣我真係無牌子想用 iPhone設計核突 又憎泡菜牌子 又唔用支那機 咁我係得返台灣機揀 但唔去到最後關頭都唔想
得返死忠用唔吸新客
流失率越黎越高
所以咪越黎越少人買囉
賣機越黎越少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞