[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
個對濕鳩耳機只值600蚊,9成冇人買送出嚟當清貨
我真係無無線耳機果個
直接減價都好過送耳機
何況送WI-XB400 就興趣不大
一直就去盡啲
當然叫SONY 送WF-1000XM3就一定無可能
500元換購價就有誠意
5先係送WI-XB400,1得條STH50C咋
我情願要STH50C
去日本唔知有咩靚套買被x5
日本正常應該有,我未買機,打算今個月中去東京秋葉原睇下有冇靚套,可能先買套後買機。
我見樂天有好多好靚
(香港/淘佬極少)
樂天買啦不過運費好貴
Sony機出左3-4月買係最多野送
有冇x1 手足 用whatsapp通話 聽唔到對方講嘢 對方又聽唔到我講嘢 上面寫住連線中 但係又錄到音 權限又容許埋通話
有冇xperia 1 手足
個指紋sensor 壞壞地?
同埋用唔到data 上網
我真係冇無線耳機
Xperia 1細舖賣五千,
罪大又送type C 耳機同卡
係咪應該出手了
不如去睇吓親機有冇已經係Android 10版本生決定。應該呢期開始嘅新機都應該預載埋Android 10
唔係壞
係直都難感應
100次得1次得
又冇face unlock
次次都要入PW
Android 4開始有face unlock,不過你唔好嫌佢雞肋
10已經收返
好得過跟機嗰條?嗰條有啲評測話唔簡單喎,不過我仲未試過
跟機一條有線再送條無線,話之佢幾濕鳩都叫做有條無線你用下吖,送多條USB-C耳機咁跟機嗰條仲有乜用?
Xperia 10plus 同Xperia 5 電量差幾多, 平時上網多
咁減價算啦,唔洗咁煩
STH-50C有內置DAC + 據稱係用9.7mm大動圈單元(睇外觀我覺得似有9.7mm) 平時都無乜機會會試聽到。
如果本身有條比較靚聲耳機咪用番本身嗰隻耳機。無嘅STH-50c總好過xperia 1跟機個有3.5mm插頭嘅跟機免提耳機先。 不過買手機睇番部機啫。贈品?唔鐘意唔好折包裝,放盤賣走佢…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞