[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
作為一個sony fanboy明確指出問題先係正常
我升咗An10之後就係咁,初時restart部機會用到一陣,依家完全廢咗
都係唔升an10住,咁多問題
Flash tool
NewFlasher
xz2/3都喺咁差定喺由好轉差?
一樣
你睇過xz2/xz3入面既反智設計就明點解部機咁撚重
都係個句cut cost cut到d人手走曬
工業設計差 空間利用率低下
而家sony 應該主打旗艦

而家玩橫向game quit game 之後開app drawer 就會咁
要時間load 返d icon 出黎
似係唔夠 RAM, 長開十幾日有時唔夠 RAM 到相機 save 唔到相
真係好差咩

我啱啱由xr轉 1 用左差唔多半個月 用得幾爽
想買平價防潮箱,本身用a6400,得2支鏡,有咩方法可以放好佢又唔阻地方?星際有冇防潮箱買?
其實唔差,改咗唔夠 ram 同埋無端端打機入 stamina mode 就 perfect 池
唔夠人地好咁解
例如個相機app影得快會死
影完相即睇仲要等轉圈load幾秒

想問下大家
用緊xperia 1
早前按過一次備份上google drive,之後就唔俾我再按
要隔幾耐先可以再backup架?定係我部機short左?
我delete埋google drive入面個備份,都係唔俾我按
屌sony
21:9螢幕不兼容一啲遊戲
我最想玩嘅stardew valley
有無咩review係有拆殼link望望
自己搵喇大把
Xperia 5 plus未出都唔使諗
即係Xperia 5都唔好買
我都試過咁…跟住不停試試到得為止…
想問大舖係咪唔會再買到3千以下嘅sony機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞