[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[40]週年Walkman

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
講黎聽下係邊部?
唔會係eye個D吓?
S5e
我都係咁係近排突然發生
up 左 10之後開頭都冇試過
S670 eMMC
規格仲差過 *** A系啲中階機 但係推2K mon
順就奇
高通 S670你想點
不過講真要操作嘅嘢好少 唔同Smartphone 真係齋YouTube
其實已經乜都唔使佢做 齋新聞同YouTube都咁 你叫佢食屎
670推2k喎
你屌咩先
根本lag就好正常
為屌而屌
咁佢出嚟做咩 即係佢明知窒都夾硬要出2K啦 你呢啲夠係盲撐 同你拗都嘥氣 bye
應該粒GPU可推到2K解像度先會用呢一粒U推2K。2K mon有咗好耐,當年4核U年代都推得郁,現今8核GPU又強咗,高通中階U都推得起
佢怨氣沖天 痴咗線
你夠可以問點解sony都要出咁多垃圾低階機賣成3000都用636,咪一樣

你屌之前唔怪自己唔睇spec同試完先買?
其實用一排先窒點試 我點知佢咁簡單操作都窒 我開始試嗰陣真係無乜嘢 仲讚佢好似好咗 但我之後收返 Xperia 10/10 Plus我唔知啦 無用過 齋係舖頭碌兩嘢唔作準
怪不得sell咗幾年又靜靜雞縮返入老母個閪度
x3

有無人個勿擾識開但係唔識自動關?
拎s670同s855比真係

*** s10真係一舖攞返晒彩,an機難得一見嘅好機

不過n10, s20又衰返咁解
S10個超聲波指紋有好過?
S10同note10係唔同客路既
Note10係貴在支筆,而且規格高啲嘅
S20冇問題喎
除左貴,硬件所有野都係最新
第一代5g機成本係高d好正常
等緊3月頭既時候 S10+ 一跌價就去買部
錯PO SORRY
n10 vs s10冇往年兩條line個分別咁大,又貴咁多

s20除咗ultra真係冇升級嘅理由喎,但用一皮嘢買又唔值啦,起碼等埋今年iphone同n20再決定。5g成本高唔係籍口,根本而家個5g最多只有20-30%提升,香港仲未有。
865+x55+ddr5x+usf3.0,全新cmos組合
點會唔係理由貴左
一堆料就貴架喇
早幾代都係唧下牙膏售價相對平穩
咪話個價錢升幅同功能/體驗嘅升幅唔合性價比,更何況s10又減多咗

s10>s20 個跳躍邊有s9>s10咁大
我覺得主要係5G要睇定啲 究竟有幾快 佢大多數地區keep到150MB 低延時我當佢贏 如果長時間低過100MB真係把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞