召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
beauty YouTuber邊個真係勤力拍片?
我真係諗唔到 一定要講fio出片算密既
但你朋友係咪fio先
真心有幾多個beauty YouTuber真係有當拍YouTube係一份工
香港七八成出名出左名就平均一個月都未必有兩條片 同我講好辛苦?
而出名既唔少係有助手 有人幫佢剪片
有幾慘
我同情心犯濫都留黎同情清潔姐姐啦
咁你鼓勵左林鄭未
我想講拍YouTube都係一份工,YouTube利潤高(成功嘅話)自然食得咸魚要扺得渴,唔係話咩好努力就乜乜乜
你將自己嘅事公開左自然會有人講,呢個就係 social média 為你事業更上層樓嘅另一個弊端,所有野都係有得就有失

tati, jeffree star, James Charles , Jacklyn Hill even every celebrities 每一個人都係靠住呢啲 drama 上位,係有供有求
不如問佢,佢啲YouTube朋友有冇比人po上痴線西
有嘅話叫佢反省下
無嘅話就咪嘈住曬
幫你負左佢皮
讀完U都係12K 仲要辛苦過隻死狗 KOL不知民間疾苦 收左六位數又唔使受閪同事閪老闆氣 真係好辛苦啊佢班KOL
覺得佢讀”video” 讀得好un耳
之前係出面啲post見到話佢細佬其實係藍
鬧手足阻住佢做生意

shopaholic852教你賣泰國平野都可以賺到笑
https://lih.kg/1056097

https://lihkg.com/thread/254688/page/6
身高差真係MK到男朋友唔係高過你就矮過你架啦
想問你哋覺得hiuxxchingg定joycelynwyc 靚d? 我身邊朋友講啲嘢好兩極純粹八卦
以前上過去睇,佢啲泰國入貨嘅貨好皺,質地好粗糙,仲要佢地無標價錢要自己去問。

一條短袖連身裙要400蚊,但質地完全無400蚊嘅feel
扮咩呀佢?明明就港豬一個
蝦乾請埋助手都只係兩星期出一次
仲要出埋d垃圾廁所tour咋
點可以唔屌架?
收一大堆禮連swatch上手都懶得story閃過咋
係咪得我覺得佢只不過係一個有啲似黃心穎既𡃁妹
姐姐我太老完全唔識呢啲嚫妹,但無聊ig search黎睇⋯⋯真心呆咗,乜而家啲小妹妹對於「靚女」嘅審美標準咁低⋯⋯

我都真心想問下,佢地靚在邊?
Asha之前幫華為定小米賣廣告已經比人屌
11月24投票 佢話佢投唔到 原來去咗美國仲幫人代購vintage嘢
嗰下有啲失望 本身以為佢真係好local 好中意香港人呢個身份 好投入呢場運動
但咁重要嘅投票都冇去投..
而家仲要收vans
佢都on79,你做得好我實讚架 鼓勵都要用係有價值既人身上架,姐係我唔會鼓勵舊屎努力唔好做屎囉
仲要有PR自動搵上門,一車車收禮物,轉個撚頭又拎去賣錢 你老母,我地個個做到死狗咁
又一個消費場運動嘅僞人
仲著VANS 咁同啲人遊完行去飲閪茶有咩分別
我都唔識 上面講個三位𡃁妹都01年
有無人知點解佢地會有多人follow 係咪有咩過人之處? 見到有位仲要插蘇鼻 化妝/襯衫又唔係特別
我仲停留緊係大佬b、小花、小b個幾個元老個年代
仆街睇果個hiuxxchingg好似睇緊啲中學雞扮大人咁可能年代真係唔同,依家啲𡃁好原來興呢啲
點解佢ig bio到會自稱photographer笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞