一人一間黑店igshop名(2)

845 回覆
226 Like 12 Dislike
順手report埋好多盲粉嘅Pony_store
Pony_store_ad呀唔該

用假圖扮自己產品嘅swatches圖仲del cm block ac

有圖有真相 黑店(1)post左

叫佢收皮
想知http://kiki.co果間多啲野 有無絲打可以講多啲

好想知佢啲衫係邊度入貨

【2017新款春夏季 学院风百搭水洗牛仔背带裙连衣裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h8NSAD?cv=PKgcZFfsOfr&sm=e20310,或复制这条信息¥PKgcZFfsOfr¥后打开👉手机淘宝👈
我屌 好撚似
估唔到連wwhitetale都係
屌好撚失望 想喊呀

Diu 見條裙幾靚 仲幫襯左佢

【2017新款春夏季 学院风百搭水洗牛仔背带裙连衣裙】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.h8NSAD?cv=PKgcZFfsOfr&sm=e20310,或复制这条信息¥PKgcZFfsOfr¥后打开👉手机淘宝👈
我屌 好撚似
估唔到連wwhitetale都係
屌好撚失望 想喊呀

Diu 見條裙幾靚 仲幫襯左佢

上淘寶啦

叫佢收皮

用假圖扮自己產品嘅swatches圖仲del cm block ac

Pony_store真係好失望下
之前成日同fd上去買野
態度又幾好 食水又唔太深
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

之前成日同fd上去買野
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

屌呢個我都唔知 仲覺得佢啲product介紹得好detail
竟無呢間 jokersneaker 之前好似有個po 講過佢賣假鞋 佢仲識不斷開新ac 宜家有鋪好似無開新ac 仲要連正貨保證都無

之前成日同fd上去買野
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

屌呢個我都唔知 仲覺得佢啲product介紹得好detail

佢之前好似有澄清過 啲圖係有問返擁有者攞再落credit 或者叫人幫手影

有埋電話先唔驚佢開過間ig shop 害人

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/23/204847_0bc50d19aa8f8a6b703e9965ee88fde6.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/23/204848_0bc50d19aa8f8a6b703e9965ee88fde6.jpg[img][/url]
睇咗35頁都無人講佢
召集所有比佢厄咗用完佢既野爛上加爛既人
同佢反映 只會同你講好轉緊
根本無正視唔系每個人適合用皂
第一次用佢既野唔會邪 諗住真系一次過谷哂出黎無事
再買多次 總共用咗差唔多半年
額頭無瘡都變有瘡
就系因爲佢既皂出事!
推一推!希望搵到有人同我一樣用咗佢所謂針對敏感皮膚product而敏感
還有收貨期系好好好耐
我認我蠢 蠢完一次 蠢多次

系你老母咩
btw用過佢啲嘢皮膚無好轉但無差到 佢就話要keep住先得 之後都無買過

用緊佢既爽膚水同面霜都ok喎 用完真係冇咁痕
但皂就真係麻麻

用過佢500蚊果set 紫草皂我用會敏感 但中草皂又冇事幾好
爽膚水同cream冇咩料到 特別係個cream水到仆街
竟無呢間 jokersneaker 之前好似有個po 講過佢賣假鞋 佢仲識不斷開新ac 宜家有鋪好似無開新ac 仲要連正貨保證都無

shopaholic852
americabuyforu1
Smart official
Lockerroom
second kill
Majestic_stylehk
snooze.collection
mbamazing
Voeubuyer
htstore
uk2hk
Shoeskid
lazy_closet
fingerplaza
jasper.femme
lovepinkpeach
Loftygoods
pika.shop
imgplayground
Yaki wong同陳美玲開既一定係黑店
somecloudsss
nathan_sneaker
Dearbeatrix
Pony_store
sellingbranditemsss
Yourcaseplus
everythingforyou_shop
petpetparadise
bittymoon
hello.girlsss
femme_secret_lingerie
twinkerqueen
miss3_shop
Maxseller
British berry
ifungcase
Secretplanet.hk
NewBalanceOrder
dude_clothing
magic.place
Mamamarket
Thailand_hkseller
prosperous hk
loftygood
02basketballshop
loomloomloomloom
Birlbirlshop
Princesshouseee_
Sis drexxing
littleprincess_hk
Skymart
Kiki.co
platinum.ins
msdreaming
mmushroommm
Civiliansshop
Myrtus.linn
laputa_store
aaabracadabrahk
everywear.where
Ykmthk

帶定頭盔先 我係將第一個po做左個總結
無check過名有無出錯 同重複
各位有黑店名可以係依段續 方便大家睇

係 BirdBirdshop 呀
推下先
aangshop heyblessyou有幫襯過
前者應該有溝衫 但啲料真心唔錯同態度好好
後者知係淘寶 但有時懶唔想淘又睇啱都會買又係態度好好
British Berry啲野真係幾貴 佢啲衫有啲款唔錯
買過兩次 正價買就不了

Loftygoods轉咗網上落單就開始差咗咁

Lazy closet一定係淘寶呀屌!幫襯過買條顯瘦褲
屌著咗幾次就爆哂絲 又成日sir落嚟
條鎮店之寶同FD share買 仆街短過pat pat
同佢講叫我放線就得 痴撚線
aangshop heyblessyou有幫襯過
前者應該有溝衫 但啲料真心唔錯同態度好好
後者知係淘寶 但有時懶唔想淘又睇啱都會買又係態度好好
British Berry啲野真係幾貴 佢啲衫有啲款唔錯
買過兩次 正價買就不了

Loftygoods轉咗網上落單就開始差咗咁

Lazy closet一定係淘寶呀屌!幫襯過買條顯瘦褲
屌著咗幾次就爆哂絲 又成日sir落嚟
條鎮店之寶同FD share買 仆街短過pat pat
同佢講叫我放線就得 痴撚線

lazy closet啲顯瘦褲我都買過一次 個pat位勁快爆絲 我上淘寶自己淘南極人仲襟著過佢條垃圾rainbow
屌佢老母仆街maxseller 講起就嬲
之前訂左對stansmith 佢話兩星期到我先買
諗到新年前有 點知唔通知要我問先話新年後先到 咁我去fbable唔撚好?
屌你老母成日post自己真ig以為自己好靚好叻 快d收皮啦唔該
好耐之前係Kiki.co到想買條褲
我嗰陣入完數又唔記得拎入數紙,佢話要畀多唔知幾錢畀佢check係咪入咗數
好啦check完啦就同我講我要想嘅色冇哂,叫我轉另一隻色
但我唔鍾意隻色就想退錢,點知一直都冇退過
最後錢又冇貨又冇

呢間出曬名淘寶貨但唔知點解仲生存到呢家
以前有個ig係講佢啲衰野淘寶來源第等 但全部比人舉報曬收曬皮

之前成日同fd上去買野
竟然爆出係用假圖

佢好似都有上連登

between
據我所知 pony store店主係條台南妹
因為有個女仔成日同佢稱哂細妹家姐咁
仲會係ig story幫黑店店主宣傳下product
應該真係佢呀妹
好似係姓 上官
雞樣
想知http://kiki.co果間多啲野 有無絲打可以講多啲

好想知佢啲衫係邊度入貨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞