召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
有理由相信 平時就大魚大肉
蝦乾要影相做賢妻時先食透光肉同紙巾丸
依家先出來做道德西
要做道德西就死撚開啦
其實丁丁都會不停整嘢食 雖然唔知好唔好食 但係起碼個賣相好睇過蝦乾嗰啲
佢整得咁靚都未會開post打哂飛機 最多post 簡易教學喺story
所以冇對比冇傷害
蝦乾你啲所謂廚藝同LC煲可唔可以收收皮

有冇人講下戇鳩安班塑膠姊妹情
為左影相靚d?
果3條海參切都無切好似成條j咁
喺gip嗰個美麗妄娜都有自己拍片喺最後道歉 態度都ok 雖然佢cap翻搞人嗰個都有逐個逐個道歉 但態度都係好差
俾人搞嗰個雖然真係好慘 但佢係咁話冇所謂懶大量但又cap返曬另外兩個啲衰野 佢絕對有理由同資格嬲但咁做有啲扮嘢...
喺gip嗰個美麗妄娜都有自己拍片喺最後道歉 態度都ok 雖然佢cap翻搞人嗰個都有逐個逐個道歉 但態度都係好差
俾人搞嗰個雖然真係好慘 但佢係咁話冇所謂懶大量但又cap返曬另外兩個啲衰野 佢絕對有理由同資格嬲但咁做有啲扮嘢...
蝦乾個三條海參真係好似蟲蠕動
一啲食慾都冇

今次終於冇扮專家 幾驚佢又要出條教學片教人煮
講事實姐 唔使咁撚惡呀嘛
我都係想講又唔係佢哋兩個本人點解要
一味話希哥唔成熟先分手
一個人得1.5粒冬菇

利申: 大食
我屋企都會切一塊塊
成條過 腸仔咩 點食呀
叫佢老公
老實講 未食過d 唔切既海參
利申 : 呀媽煮
真心非常唔好睇
出去食人地都會方便食同外觀原因切開,
點解咁講究既北歐風人妻會咁上枱
嫁似蟲
唔怪得話自己似薛凱琪啦 原來係條頸似

btw
有post係專門用嚟招呼三鳩的
[黑警家屬叫人自焚 返港和你hide] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (7)
https://lih.kg/1773187
12.24 和你shop
12.25 SUCK三部曲
12.31 和你拖
2020.1.1 元旦遊行

#聖誕不消費
#中環PePe專門店=人血饅頭

方唔係北歐蝦驚切開曬就無人知佢煮海蔘咩係都要成條上,一影就見到成條蟲咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞