召喚痴線西(61)請善用不推文回覆

1001 回覆
76 Like 3 Dislike
有一晚又係打緊仗佢鋪ig story po新款 仲要十幾廿張po左成晚
我dm一句”呢個時候po啲咁既野係適合?”
佢send左幾十個msg解釋話佢幫左手足好多又買物資又send埋圖俾我點點點
又話story張圖係未發生事前po 但我肯定係之後po 佢講完我再睇翻佢ig story佢del左張story
佢有撚爭議咩 冇出過聲 平行時空
開始覺得佢得個講字
有排佢個人ig狂出文宣狂share新聞
依家完全冇
香港人冇得過平安聖誕
你就去環球影城”工作”

係咪鋪完路做KOL就要禁聲?
佢咩都係得個講字架咋
啲comment都幾中肯下
佢send左咩圖比你

Btw 你咪會自爆左囉
我懷疑佢有mon post
你睇下佢新個story
我就不篤灰話佢買左咩物資啦佢話有部分客人dm佢講呢個問題
條女臭串過馬撚
自從有次訂貨等左幾星期問佢貨到未
比佢同d所謂CS串返轉頭仲要甩單
無謂貼錢買難受
無再買佢貨好耐,幫襯其他小店好過
東大店貨又唔係難搵
宜家仲要大是大非post埋啲飲飲食食
小妹妹慢慢幫襯佢啦 OKB? 不了
More 之前睇佢片 佢似冇腦多d
之前佢拍Youtube已經覺得佢串 後來見佢由細鋪做到去奧海城心諗邊d人咁傻豬俾佢呃
話之佢黃 上有線訪問拎光環咋!
食水深就係呃錢 仲要係僞黃加串嘴一定要罷
壽喜燒係好少汁

因為係用汁煮,菜放一邊,肉放另一邊

但就少見跟烏冬,通常跟飯

利申:係日本食過only
可能烏冬係佢自己準備我未食過
都係睇youtube 啲人整嚟食先知係點整
好似仲要有鮮雞蛋?
識貨,蛋汁點肉呀

可能大肚婆唔食得生呢

其實想講蝦乾鍾意點食,咩食法都係佢個人選擇,但咪成日係到扮專家
加左蛋汁,啲肉滑上加滑
仲順手提下大家 係夫婦 結左婚喇佢 知性人妻黎
佢真係好鬼自大
笑死人咩

好樣衰
其實買得網店都係想平靚正姐
你話你個個月飛去韓國入貨
人地街鋪唔係咩
人地仲要比租比水電煤燈油火蠟人工
網店夠膽死賣貴過街鋪
咁我去街鋪買唔好仲有得試有得摸實物
Okb開埋商場鋪又mark up幾十%
仲要款愈黎愈醜我去街鋪唔好
好似含住個波咁
啲野食應該唔係買唔係自己切 應該係廣告黎?睇返佢個tag

唔評論佢本人
但首先冇腦同有脾氣係冇衝突
體諒? 邊個體諒俾人打到頭破血流嘅手足
佢地有人工架 頂唔順咪quit囉 關我撚事咩痴撚線
好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞